Dmttthemum Gzm122 valla eşine helal olsun benim eşim hayatta yapmaz bir kere denedi bir camı bile bitirmeden kadın çağır bu iş bana göre değil dedi hiç yapmaz öyle işler
Gzm122 Dmttthemum Benimki de hiç yapmazdı ilk evlendiğimiz de çok ataerkil büyütülmüştü kayınvalidem sağolsun suyunu bile hep önüne getirerek büyüttüğü için 😄 ama ben alıştırdım evliliğin ilk başında o da alıştı valla söylenmeden yapıyor ama o temizlik yaptıkça bol bol övüyorum çok güzel silmişsin helal olsun sana vs vs diye hoşuna gidiyor motive oluyor😄❤️
Esma006 Meriveannesi annemgil araba ile 10 dakikalık uzaklıkta bana her cumartesi gelirler kahvaltı vs beraber yaparız beraber süpürme toz alma yer silme fln yaparız bana bir hafta gider döngü şeklinde her cumartesi gelirler
Gzm122 Meriveannesi Odalar büyük evet bende yoruluyorum özellikle dip köşede ama yoruldukça aklıma kolay bir doğum olabileceği bebeğime çok geç kalmadan kavuşacağımı aklıma getiriyorum o yorgunluk bir spor yapmışım gibi geliyor ❤️😊
Redpepper Yapmıyorum 😂 Erken doğum riskim var ve bir oğlum var, günlük yemek çamaşır yapsam şükür, robot süpürüyor siliyor artık olduğu kadar. Doğum sonrası da eve gelen beni ayıplarsa inan umrum olmaz o halde
Dmttthemum Redpepper aynı durumdayız ben 15 güne bir birini alayım dedim artık pislik canıma tak etti 😅
Mutluanneblog Meriveannesi Philips 3000 serisi önceden ihtiyacım yokmuş gibiydi ama şimdi büyük kolaylık diyorum banyoda mecbur çamaşır suyu yani içim rahat etmiyor ama eldiven maskeyle hemen halledip çıkıyorum
busramom0010 Meriveannesi 2 sene önce oğluma hamileyken gündüz işe gidiyor akşamları ve hafta sonları doğum için hazırlığımı yapıyordum annem dahil kimse yardıma gelmedi son güne kadar her işimi kendim yaptım o çaresizliği ve yalnız kalmışlığı unutamam doğuma bir hafta kala eksiğim olup olmadığını sordu çevremdekiler sağ olsunlar şimdi de ikinci bebeğime hamileyim yine elimden geldiğince kendim yapacağım fakat bu sefer kendimi yormak yerine zorlandığım noktada destek almayı düşünüyorum 🙏🏻 kimseden fayda yok 🤷🏻♀️
Meriveannesi busramom0010 çok doğru kimseye ağız eymeye halim yok inanki kendileri düşünmüyorsa dimi Rabbim yardım ediyor ederde 🤲şuan kaç haftalıksınız