Emferr Minnikkbebii ben iki gün önce gittim orasida dolu önce Şevket Yılmaza gittim bakmadılar sonra Uludağ üniversitesine gittim ordada yoktu
Minnikkbebii Emferr ya gerçekten koskoca bursada bebeğimiz için önemli olan bişeyi ücretsiz yaptıramayacak mıyız çok garip cidden ya
sunkiss Emferr evet bende de öyle yazıyor. Genelde hepsinde yazıyor ama doktorlar yeşil alan açmazdı öyle olsaydı. Kendi doktorum yeşil alan açtı da aldım anca. O yüzden bakıyorlar
sunkiss Emferr 30 mayısa aldım 18 haftalık oluyorum o zaman. Aslında Erzurumda yaşıyorum ailemin yanına gelmiştim. Bulmuşken alayım dedim ama bu ayın sonunda Erzurum’a gideceğim o yüzden gitmeyeceğim
Denizahsen sunkiss merhaba bende randevu aldım parantez içinde detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor siz gidince yaptılar mı
Minnikkbebii bilgemomy daha yaptırmadım 16 haftalık oldum ancak. Sanırım 18.haftada yapılması gerekiyormuş. Daha araştırıyorum uygun bi yer bulamadım maddi açıdan o paraları veremem maalesef. Keşke imkanım olsa en iyi özele gitsem
Emferr Minnikkbebii ben yaptırmadım detaylı ultrasonu devlet hastanelerinde yer yoktu özele gidecek durumumda yok Allah korusun bebeğimde bir sorun olsa aldircak deilim sadece dua ediyorum bişey olsada yapcak bişey yok
bilgemomy Minnikkbebii aliye balkan Özmen var bende ona fiyat soracağım canım arkadaşlarım çok memnun kalmış yazarım sana
Minnikkbebii Emferr valla benimde durumum yok yani zaten zor şartlar altında yaşıyoruz bi sorun olda 2li testte çıkardı allah korusun