Benimennembirmelek a-z09 inşallah olursun canm benim yanımda kimse yok bana öğretsin p yüzden dedim bir online ders veren bayan hoca fln olsaydı iyi olurdu benim için
Leilani Benimennembirmelek hayır arkaplan siyah önünde de İslami kahraman yazıyor beyaz bir şekilde. i harfi de karahindiba şeklinde umarım anlatabilmişimdir 😅
Benimennembirmelek Leilani merhaba canım ben senin söylediğin hesapla iletişime geçip online kur’an-ı Kerim derslerine başladık
Benimennembirmelek Leilani çok tşk ederim canım sen vesile oldun allhım razı olsun inşallah bir sıkıntı çıkmazsa önümüzdeki ay Kuran’a geçeceğiz 🥴🤲
Leilani Benimennembirmelek Buna vesile olabildiysem ne mutlu bana Allah senden de razı olsun. Rabbim yolunu açık etsin 😍
erkekannesi__ Benimennembirmelek organik ailem instgaramdan takip et dersleri oluyo ve ücretsiz ödevleri bile oluyo bi araştır
Muallim3 İsterseniz yardımcı olabilirim. Ben aslında okul öncesine eğitim veriyorum ama siz daha kolay öğrenirsiniz. 😊
Benimennembirmelek Muallim3 tşk ederim Allah razı olsun burda bir arkadaş sayesinde online derslere başladım bir ay olacak yorumlara bakabilirsin