Melis06 Kizlar 23 haftadayiz ama goguslerimde henuz bir buyume ya da degisiklk yok sizlern nasil benimkiler hala minnak🙀🙀
Zeynepdgdln Melis06 35+5 im sadece uç kısmı ve etrafı çok koyulaştı her hangi bi büyüme yok ama 24. Haftamdan beri göğüslerim akıyo 😒 Doğumdan sonra büyür dediler bakalım ne olacak
Yazar Benim de öyle çok az büyüme var göğüs ucu hiç yok nasıl emecek çocuk bilmiyorum 🤷🏻♀️ Gerçi son aylara doğru çıkıyor çıkmasa bile göğüs pompası da meme ucu çıkarıyormuş
Melis06 Yazar aynen gogus ucu hic yok her gun bakyrm bir degisklk war mi diye ama tik yok😀 arkdsm 19 haftalk inanilmaz buyudu gogusleri anlamadm sutle alakasi olmaz umarm
Melis06 Zeynepdgdln oyle bir koyulasma felanda yk suan icn erken mi acaba sut akmak ne demek kendilignden mi gelio
mrveaksu Benimkilerde aşırı büyüdü 75 bedeni dolduramazken şimdi 90 tam geliyor sağılmamış inek göğsü gibi oldu 😂😂😂
Zeynepdgdln Melis06 evet ama süt gibi beyaz değil sarı gibi bi akıntı ne olduğunu anlamdım ilk başta çok korkmuştum ama doktorum normal dedi
ozlemturgay Bende de fazla bir büyüme Yok acaba bu süt olmayacak anlamına mı geliyor korkuyorum bazen olmayacak ya da sütüm az olacak diye 🤦🏻♀️ Böyle olupta sonradan büyüyen sütü olanlar var mı
Yazar ozlemturgay hiç korkmayın korkarsanız olmaz doğumdan sonra hemen gelir sütünüz merak etmeyin istediği kadar küçük olsun göğsümüz doğumdan sonra büyür nasıl olsa 😊