Kontess korkunuzu çok iyi anlıyorum ama sakin olup bu süreci en iyi şekilde yönetmek sizin elinizde ☺️ öyle korkulacak gibi ani gelişen bir şey değil doğum yani sancınız gelecek hemen doğuracağım hastaneye yetişmem lazım gibi bir şey değil ☺️ benim gece 12de bir avuç suyum geldi, 2de sancım başladı, sabah 10.30da evden çıktım, 11.30da yatışım yapıldı, 12.25de doğum yaptım. Sancım varken duşumu da aldım, makyajımı da yaptım, kendimde gayet güzel hazırlandım. Tabi ki sizin acı eşiğinize de bağlı ama son yarım saat dışında sancılar dayanılmayacak gibi değil. Son saatler ara ara gelen ağlatmalık sancılar oluyor ama dediğim gibi ilk başta hafif sancılar geliyor onları takip ederseniz düzenli olmaya başladığında 5 dk bir yada 10 dk da bir sancı gelmeye başladığında hastaneye gidebilirsiniz ☺️ Sizi rahatlatır mı bilmem ama ben bütün gece evde tek başınaydım 😬 takip etmeniz gereken şey bebeğinizin hareketleri her zamanki gibi mi, kanamanız yoksa, suyunuz gelmediyse, bir de sancılarınızın düzenli olup olmadığı ☺️ bunlar normalse sakin kalarak hastaneye gidebilirsiniz ☺️