Anneolucamm öncelikle şuan dan itibaren . tüp paketli içecekleri hayatından çıkar .sadece kefir ayran tüket .
Tüm paketli gıdaları çıkar .yani cikolata goflet aklına ne gelirse .
Ev yoğurdu yap ye .
Dengeli sağlıklı beslen .
Örnek ben ignelere başladığımda
Sabah kahvaltı
Uyanınca,1 tane yumurta haşlama yarım yada çeyrek avakado .domates salatalık bir biber közlenmiş ceviz badem ama çiğ peynir tahin pekmez su (eğer avakado yiyemiyorsan ezip tahin pekmezin içine katıp yiyebilirsin)
Ara öğün bir avuç çiğ kabah çekirdeği yanına bir bardak kefir .bir dilim meyve artık ne varsa
Akşam yemeği .bir kase ev yoğurdu
Örneğin köfte yanina pilav ve salata .
Hamur işlerinde yemedim ben tatlılar pastalar hiç yemedim.
Trasferden sonra zaten aynı şekil beslendim ,özellikle çiğ badem ceviz kabak çekirdeği mutlaka tüket ve avakado..
Günde 3 litre su
Ben zaten zorlanmadım kendi yemeğimi yoğurdumu kendim yapıyordum.
Ayrıca trasferden sonra kahvaltıda iki tane kuru kaysi yiyordum
.
Trasferden sonra ayaklarını kedine doğru katla o şekilde uzanarak arabamla yada taksiyle eve gel .evdede o şekil uzan yemej tuvalet dışında ilk 3 gün kalkma sonraki günler rutine devam ama ağır iş yapma .bu surecte ananas ,maydanoz , düşüge neden oluyor tüketme,bol su iç kabız olma trasferden sonra asla tuvalette ıkınma gazın dahi olsa ıkınma ,(bu arada doktorumun söyledikleri bu kafadan bilgi değil )
Trasferden sorna nohut fasulye gibi gazlı şeyler yeme ama imkanın varsa bı akşam balık bir akşam sebze yemeği bir akşam tavuk ,bir aksam kırmızı et gibi dengeli beslen yoğurt yanında yada kefir .ekmek olarakta tam buğday ekmeği tüketebilirson aklıma gelen bunlar sormak istediğin bişe varsa cevaplayabiklim.bende RABBİM Nasip ederse iki hftaya kalp atışı için gidecem
Ayrica bak iğneleri hergun ayni saatte bir dk si dahi sasmasin .ben sabah kahvaltıdan sonra akşam hep yedide yapıyordum alarm kurmuştum.
Son gün çatlatma iğnesi verecekler sana örneğin 12 de gece vurup diyecekler tam 12 de vur bir dk bile geç değil tedavin çöp olmasın .