kalbiminpariltisi 3 yaşında kreşe gönderen anneler, bebeğinize katkısı oldu mu tavsiye eder misiniz? Evdeki etkinlik vs geçirilen zaman kısıtlı olduğu için yarı zamanlı kreşe göndermek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum
staRmama kalbiminpariltisi bence doğru bir karar evde enerjisini atması çok mümkün değil ayrıca sosyallesmis olur
brnaksyince kalbiminpariltisi arkadaşım verdi kızını oda 3 yaşında konuşması geriydi yaşıtlarına göre, şuan daha anlaşılır konuşuyor ve kelime haznesi çoğaldı. Kural bilmiyordu kendini sürekli yere atan annesinin elini bıraktığı an kaçıyordu o huylarını da bıraktı diyordu en son görüştüğümüzde. Yarım gün gidiyor. Tek dezavantajı sürekli hasta oldu. 1 hafta iyiyse 15 gün boyunca hastaydı maalesef.
Moonflower kalbiminpariltisi yarım gün olarak gönderebilirsiniz. Dil gelişimi ve sosyal açıdan çok faydasını görürsünüz. Kreş olmasa bile haftada 2 gün oyun gruplarına da götürebilirsiniz. Kreşte küçük yaş grubunda daha çok oyun odaklı oluyorlar. Farklı oyunlar şarkılar öğreniyorlar grup etkinlikleri yapıyorlar çocuk için gerçekten faydalı
Asilzedemom kalbiminpariltisi gönderdiğin kreşe bağlı biz uygun diye sınıfı 30 kişiydi ve vuran çocuk vardı şikayet etmemize rağmen birşey yapmadı idare ilçe millî eğitime gittik tüm veliler o zaman diğer çocuk o okuldan alındı ama hocalara maaşlarını tam vermedikleri için ben evde etkinlik yapmaya devam ediyordum epey yorucu olunca geri aldık iyi araştırın muhakkak
staRmama Eslem2112 motor becerilerini geliştirici etkinlikler fiziksel olarak ( yağ satarım baş satarım vs ) oyunlar sayılar harfler bunlar vardı şuanki müfredat nasıl bilmiyorum
staRmama Eslem2112 gönder kuzum benimki de suan gidebilse gönderirim her şeyden önce sosyalleşecek çünkü
Fatmandrsv Ömür boyu okula gidiyorlar zaten sıkılıyorlar ileride. 3 yaşta çok da faydasını görmedim ben. 4 yaştan sonra görmeye başladım. Sadece ağlayan çocuğumu okula bırakıyordum yazık ettim
Hizliveofkeli 2 yaşında yarım gün göndermeye başladım çok büyük katkısı oldu. Şimdi yeni tam güne geçtik. 3 yaş olacak.