Yenianne__ilkbebek1 Iyi günler benim beta hcg değerim 9455 çıktı acaba sizce kaç haftaliktir böyle çıkan oldu mu
user2524 Yenianne__ilkbebek1 benim 3 gün gecikmeyle 1384 çıkmıştı 1 hafta sonra kalbini duyduk 6w 4d. Sizinki daha büyük ihtimal
Yenianne__ilkbebek1 user2524 teşekkür ederim bende bugün öğleden sonraya randevu aldım gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım 🙏🏻
Yenianne__ilkbebek1 Pamuk son adet tarihim 10 nisan ama geçen ay 33 gün gelmişti hiç gecikmeyen adetim ve 2 gün oldum gitti bu ay da gelmedi kan verdim yüksek çıktı dedi. Acaba 9 mart olan adet tatihimden se 2 aylik mi diye merak ettim
Alya05 Yenianne__ilkbebek1 öyle olabilir iki gün tek regli olmuşsan üstüne görmüşsündür Doktora gitsen bence kalp atışını duyarsın ultrasona göre kaç haftalık olsa ona göre hesaplarsın
Innerglow Yenianne__ilkbebek1 bence hemen döllenme olmuştur yumurtlamadan önce o yüzden yüksek olabilir kese görebilirsiniz değeriniz uygun en kısa sürede doktora gidin bence
Yenianne__ilkbebek1 Alya05 teşekkür ederim bugün gideceğim de içim içime sığmadı buraya yazdım sagolun
Yenianne__ilkbebek1 Innerglow teşekkür ederim bugün gideceğim heyecanliyim da buraya da yazdim o yüzden