Hizliveofkeli KIZLAR İKİLİ TESTTEKİ HCGDEN BAHSETMİYORUM. NORMAL GEBELİK ÖĞRENDİĞİMİZ BETA HCG İÇİN İKİ GÜNDE BİR KAN VERİYORUZ YA ONDA OLAN ARTIŞ HIZINDAN BAHSEDİYORUZ. ChatGPT bana kız çocukları ve ikiz gebelikler daha çok artıyor demişti.
mavideniz9696 Hizliveofkeli böyle bir şey yok kim uyduruyor bunları 😂 cinsiyetin hiç bir şeyle alakası yok hiç bir şeyle 🥹 benim de 3-4 katı artıyordu oğlum oluyor benim
EsoMom_ Nazli_3009 kız vallla hele bu @Nurellaaaaaaa1212 bizimkinin teorileri Çin takvimleri falan yapmadığımız şey kalmadı 😀😀😀😀
Pamiramsi EsoMom_ ayy baktım 5.76, iki gün sonra 19.5, üç gün sonra 147, iki gün sonra 593, bir gün sonra 1615 şeklinde olmuş zaten 1615 sonucundan 2 saat sonra keseyi görmüştük daha bakılmamıştı 🥹🥹
ozlem_2727 Hizliveofkeli bunu duydum ama. Daha önceki gebeliklerimde artış hızına bakmadım yorumsuzum sadece bu gebeliğimde biliyorum o da 5 saat içinde 2 katına neredeyse çıkmıştı ve bebeğim kız ikili testteki beta hCG 30 altı ise erkek üstü ise kız diyorlar ki. İkinci gebeliğimde 11 ve erkek bu gebeliğimde baya yüksek 16 binlerde çıktı ve kız ama herkeste tutar mı bilinmez tabi
reyhan03K ozlem_2727 yok ikili tarama da 50nin altı erkek üstü kız deniliyor doğruluk payı yok ama tutanda tutuyor bilmiyorum
DuruDefne_mommy Hizliveofkeli benimde çok yavaş artmıştı betam 20 ile öğrendim sonra 76 oldu eğer böyle bir şey varsa kesin erkek zaten hislerim de o yönde 🥰
DuruDefne_mommy Hizliveofkeli yani ilk gebeliğimle kıyaslarsam az geldi gibi kızımda artış daha fazlaydı çünkü
ozlem_2727 reyhan03K 30 altı erkek deniyor yıllardır kaç yerde denk geldim ilk defa bırda 50 altı kız diyeni hatta komşunun gelini 43 le kızdı
Hizliveofkeli DuruDefne_mommy yani gayet güzel bence maşallah. Benim oğlumda hep 2,5 kat artıyordu. Bunda 3,5-4 kat arttı. Bakalım ne olacak.