GezenTavuk_2 Ay kızlar bugün karşıma iki yemek seçeneği çıktı bende hangisini yapacağımı bilemedim. Şu Rıfat usulü olanı deneyen var mı? Adam tencerede altı kısık pişiriyor fırın kağıdı ile vs . Diğeri de görsel olarak iştah açıyor 😅
ppmerlina GezenTavuk_2 rıfat beyi senelerdir takip ederim kendisi hemşehrim bir şeftir bu tarifi çooook paylaşılıp yapıldı bence bi deneyebilirsin
Burnosunn_annesi GezenTavuk_2 Ay ben de dünden beri YouTube kanalından bütün yemeklerine bakıyorum çok güzel yapıyor 🤤🤤
ynzl GezenTavuk_2 yağlı kağıtların yüksek sıcaklıklara uygun olmadığını anlatan bir gıda mühendisinin videosu bu. Kısık ateşte ne kadar güvenilir bilmiyorum tabii ama göze almakta fayda var 🥰
GezenTavuk_2 ppmerlina Dimi ya aslında oda hoşuma gitti aklımda kaldı benim de açaba nasıl dedim lokum gibi gözüküyor diğeri de görsel olarak öyle ama Rıfat usulü deneyeceğim sanırım 🥹
GezenTavuk_2 Burnosunn_annesi Vallahi ya bende kararsız kaldım hiç de yapmadım açıkçası acaba nasıl olur dedim ama lokum gibi duruyor 🥹
Eslem2112 GezenTavuk_2 öyle hiç.geçmiyorki 🙂dün bire kadar çalıştım şuan çocuklar izin vermediği için ara verdim
GezenTavuk_2 Eslem2112 vallahi ya izin vermiyorlar bende dün kız arkadaşlarım ile cafeye gittim kızımla 😂 aksiyon yaşadık mdmdm
Eslem2112 GezenTavuk_2 😂😂😂bende eşime bıraktım eşim onuncu dakika da yon ne hazırlıyıyayım çocuklara yok ne yer yok bez nerde ıslak mendil nerde dedim sen dur ben geliyim