Beysu Merhaba ben kimyasal gebeliktwn 4 5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim 4 gün geçiktikten sonra test yaptım ve sonra kan verdim ilk muayene gittiğimde doktorum progestan yazdı fakat nasıl kullanacağımı bikmiyorum vajinadan mı kullanmalıyım
Bebegimgeliyor10 Beysu ben vajinadan kullanmıştım akşam yatmadan önce günde birr defa demişti ama bazı doktorlar sabah akşam 2 adet olarak da kullandiriyormus
EsoMom_ Beysu agızdan genelde mide bulantısı falan yapıyormuş en iyisi vajinall yoldan gece yatarken fitil gibi kullanıyorum daha rahat :)
__Kubracik01__ Beysu vajinadan alıyorum bende lekelenmem oldugu için. Cisinizi yaptıktan sonra yerleştirmenizi öneririm o anki islaklikla kolay bir şekilde yerleşiyor
miniminisevgilim EsoMom_ merhaba peki progestan kaçıncı haftadan beri kullanıyorsunuz ve kramplarınızı kesti mi acaba :)
EsoMom_ miniminisevgilim ben 7 haftaya kadar kramp yaşadım bebek yerleştiği için 5+6 da verdi doktorum bir tane kimyasal öncesinde de ölü doğumum oldugu için ne olur ne olmaz diye verdi şuan 11+4 olduk kanama vs sorunlar yaşamadığım için 12. Haftada keseceğini söyledi canım :) Coraspin verdi mi sana kan sulandırıcı hap :)
Ubuntu Beysu ağızdan da kullandım fitil şeklinde de ağızdan aldığında inanılmaz bir baş dönmesi baygınlık hissi oluyor doktor ilk bir hafta ağızdan sonra vajinal dedi. Bir hafta boyunca her gün yarım saat boyunca tansiyonum 9-5 oluyordu vajinadan alınca rahatladım