Deletedmom325 Caglacagla cihanpol e gitmiştim 2 li test in devlet hastanesinden Bi farkı yok özel güya. İçeri 10 kişi birden alıyo. Tam Bi rezillik. Tavsiye etmiyorum. Ben de çok tavsiye üzerine gitmiştim. Gittiğime gideceğime pişman oldum, Bi de o kadar yol
Caglacagla Deletedmom325 anladm canım .. peki önerebileceğin daha iyi bi yer var mı acaba iki hafta sonra gidecem çünkü 🙄
Asel19 Caglacagla merhaba canım bende Şırnak merkezdeyim biz muayene Cizre ye gidiyoruz orada özel bir doktor var dönüş yaparsan adresi verebilirim
Deletedmom325 Caglacagla ben de eşim nedeniyle burda görev yapıyorum Cizre de sürekli kontrole gittiğim Cengiz bey var. Eğitim aldığını ayrıntılı ultrason yaptığını söyledi. Ben de 2 hafta sonra ona gidicem
Caglacagla Asel19 merhabaa 🖐🏻 ayrıntılı ultrason için ama değil mi canm çünkü cizre de de yok dediler bana . Normal kontrol için Turan bey var bi tek onu biliyorum . Sizin dediğiniz?
Mom89 Caglacagla cnn ben park hastanesinde yaptım 100 tl vermiştim haziranda ve odaya sadece ben ve esim girdik
Mom89 Caglacagla bide bu arada doktordan doktora degisiyor detaylı hastası ben ozaman 19 haftada yaptım
Caglacagla Mom89 genelde 20-24 arası bakılıyormuş diye duydum canım eğer için rahatsa problem yok ☺️ Heralde bu dönem kemikleri daha da oturuyor Muş
Mom89 Caglacagla benim.bebegim doğdu bile cnn çok şükür bi sıkıntı yok ama dediğin gibi her doktor farklı ama seninde dediğin gibi en iyi 20 21 haftadaymış