Zehramom Bir arkadaşın tavsiyesiyle zeytini ve çekirdegini birlikte yemeye başladım . Bugun hiç midem ağrımadı belki birine faydası olur deneyin kızlar. Normalde şimdi midemin cayır cayır yanması lazımdı
Mimi Kaç haftalık hamilesiniz aceba bende de başladı yine yanmalar deneyim fazla sevmem ama iyi gelecekse
Zehramom Mimi valla baştan beri çektim tam geçti derken bu hafta yeniden başladı 23 haftalıgım 24 oluyorum yarın
Kubra3005 Zeytin çekirdeği yutmak tehlikeli doktordan duymuştum Mideniz yanıyorsa soğuk sütü yudum yudum için
Zehramom Kubra3005 canım araştırabilirsin internetten faydasını . Mide ilaçları kullanıyorum zaten faydasız kesmiyor
Mimi Zehramom benim zaten önceden de kronik gastritim vardı bide hamile olunca ilk aylar cok zorlandım ikinci üç ayında iyiydi şimdi 31. haftadayım iki haftadır yine kötü zeytin çekirdeğini öncede duymuştum ama denememiştim
SusamNur Gebeligimin başından beri mide yanmam oluyor özellikle yemeklerden sonra felaket oluyor doktor gaviscon verdi ama sürekli onu içmek istemiyorum yudum yudum süt icin diyorlar ama çok faydasını görmedim bende deneyim yarın 11 haftaligim inşallah gecer