Papatyaaammm00 Ne yapsam geçer çok kötü hissediyorum kendimi 😢 1 buçuk yaşında bebeğim var bide hemen toparlayacak bişeyler söyleyin lütfen 🥺
Damla_g28 Papatyaaammm00 bı tane limonu sık suyunu iç bı 5dk bekle bişey yeme içme boğazındaki enfeksiyon geçer gecmezse şeyde deneyebilirsin pekmez karabiber
BebegimVeBenn_ Papatyaaammm00 bende 15 haftalığım 3 gündür Çekiyorum nane limon ve çay içiyorum sürekli bugün biraz daha iyi gibiyim ama öksürüğüm başladı dut kurusunu kaynatıp onu içeceğim birazdanda inşallah atlatabiliriz hemencikk
Papatyaaammm00 Damla_g28 Limon faranjiti daha kötü yapmaz mı? Kronik faranjitim varda benim. Pekmez karabiberi nasıl yapıyorsunuz teşekkür ederim🌹
Papatyaaammm00 BebegimVeBenn_ Kafam patlayacak gibi her yerim ağrıyor iyi gelir inşallah teşekkür ederim❤️
Nigar_A Benim de 3yaşındakı oğlumdan bana geçti boğazımda ağrı ve iltihap var.çıkarıyorum ama gittikce ilerliyor.benim böyle olduğunda öksürüye geçer( napsam bilemedim.antibyotiksiz benim geçermi ?.normalde geçmez çünki(
Oya_arslan_10 Tereyağ pekmez boğaz ağrısına çok iyi geliyor Tereyağıını eritip pekmez ile karıştırıp içiyorsun