Tugbanurbulutt_77 Merhaba hanımlar 11 haftalık hamileyim. Bugün 14 şubat malum eşim gül almis. Hurafelere inanmam ama internete baktım kötü şeyler okudum. Bebegimde doğum lekesi olur mu. Aydinlatirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
AlyaSu Tugbanurbulutt_77 canım ben doğum lekesini sadece ciğer yersen yapıyor diye duydum diğerlerini sadece burdan okudum inşallah birşey olmaz içini ferah tut hamileliği kendine zehir etme derim
Caglaaa Tugbanurbulutt_77 hem ciğer yedim hemde gül kokladım hemde kaç kere allaha şükür bebeğimde leke olmadı
Sevdaliza Bende pek İnanmam böyle şeylere bi tanıdığım hatta çok yakın arkadaşım hamileyken eşi Gül almış bide dikkat ettim koklarken dedi yanlışlıkla dudak üstüme değdirdim dedi kızının dudağının üstünde hafif bi iz var ama çok belli değil hatta büyüdükçe rengi açıldı yok denecek kadar azaldı ama ben hala bunların gerçek olduğuna inanmıyorum 😂😂
Haticefenerdemir Yaa bende çiçek kokladım bu akşam bişey olmaz inşallah. Hurafe ama insan korkuyo yinede. İlk oğlumda gül koklamıştım ama o zaman iki aylık falandı bişey olmadı.