Sevgilimmmmmmm Uyudum ağrıyordu az önce uyandım yine ağrıyor. Sol üst dişlerim çok kötü beynime kulağıma kadar vuruyor. Onun dışında da tüm dişlerim sanki ağrıyor. Evde geçmesi için ne yapabilirim
ozlem6060 Sevgilimmmmmmm eczaneden dişinol alın iyi geliyor hamileler kullanabiliyor arkadaşım son 4-5 ayında kullandı ve iyi geldi
EsoMom_ Sevgilimmmmmmm en çok dil ağrısı çeken biri olarak sürekli tuzlu su ile gargara yapıp yanağıma buz koyuyorum üç güne azaltıyor ağrımı bi anda yok edebiliyor 6. Haftamda vardır ağrım bu şekilde yapa yapa erteledim 11 haftada yine başladı aynı şekilde yaptım yine ağrım yok sürekli buz koy dişteki iltihapı alıyormus
Sesdeneme Tuzlu su gargarası deneyin birde karanfil koyun ağırauan dişinizin üzerine inşallah işe yarar
Aliaras2022 Sevgilimmmmmmm ayyy az kalmış çok geçmiş olsun oğlumda o haftadüyken başlamıştı karanfil yağı döküp pamuğa koyuyordum
Aliaras2022 Sevgilimmmmmmm bende fayda sağlamıştı doğumdan sonra emzirsenizde ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorsunuz
Hayatmavii16 ozlem6060 Karanfil yağı gibi mi acaba bende arkadaşın dediği gibi diş ağrısı mevcut 34 haftalığım dün uyutmadı 😢
mlkynr Sevgilimmmmmmm bana doktorum listerine zero ile gargara yapabilirsin demişti. Alkolsüz olduğu için sakıncası yokmuş. Diş eti ağrısına özellikle iyi geliyor