pinkpuella Kızlar grip oldum 5 haftalık gebeyim daha doktora da gitmedim yarın gidicem ama bademciklerim falan aşırı şişti yutkunamıyorum napıcam var mı çözüm öneriniz?
susaMom_ pinkpuella Canım günde 1 ıhlamur içebilirsin buhar yapabilirsin parol kullan bu süreçte enfeksiyonsa doktora git antibiyotik kullan kesinlikle
Esma006 pinkpuella ben iki kere geçirdim 20 günde anca düzeldi su kaynat bal limon koy azda olsa hafifler parol iç faydası da yok ama
4yaprakliyoncam pinkpuella 12.haftayım 3.grip oluşum tam iyileştim derken tekrar oluyorum parol içtim sadece onuda abartmadan o biraz toparlıyor sürekli içsem belki rahatlatır da korkuyorum bir şey olur diye
Ozgeggul96 pinkpuella bende grip oldum ilk bogaz şişmesiyle başladı şuan nefes alamıyorum 7+3 ikizlere hamileyim herşeyi 2 kat fazla yaşıyorum e birde çalışıyorum
pinkpuella susaMom_ 5+5teyim bugün, yarın doktora gidicem günler öncesinde randevu almıştım ama dayanamadım cidden uykularım kaçtı 😔
pinkpuella susaMom_ ilaç veriyorlar mı antibiyotik falan yasak değil mi? Ihlamur da bitki ya emin olamadım bi zararı olur mu diye evde var aslında
susaMom_ pinkpuella ilk gebeliğimde limonlu su yapar içerdim 2-3 bardak çok riskli bir şey ama bende sorun olmamıştı sonradan ıhlamura geçtim gebeler için güvenli antibiyotikler var bu gebeliğimde de 5. Haftalardayken kullandım ilk gebeliğimde de 7. Haftalarda kullanmıştım
pinkpuella susaMom_ anladım çok teşekkür ederim, limona çok güvenemedim tansiyonum düşüyo genelde benim, buhar yaptım ama aklıma gelmemişti bu bi nebze rahatlattı
susaMom_ pinkpuella iyi gelir canım ıhlamuru içebilirsin ama dediğim gibi 1 bardak sadece buhara nane yağı damlatabilirsin çok az
Zumruduanka160 Bende gribim 4 gündür . 6+3 oldum şuan. İlk gün 2 tane Parol olmak zorunda kaldım baş ağrısından. Onu. Harici ballı limonlu çay, şehriyeli tavuklu çorba bol limon ve karabiberli. Kefir, muz , portakal . Bunlarla daha iyiyim ama hala hastayım
pinkpuella Zumruduanka160 Allah şifa versin inşallah düzelirsiniz 🤲🏼 ben de uğraşıyorum bugün bayağı bi şeyler yaptım bakalım 🥹
pinkpuella 4yaprakliyoncam çok geçmiş olsun ya en korktuğum şeylerden biriydi gebelikte bi bu, bi de dişle ilgili bi durum, atlatırız inşallah 🤲🏼
Elif3419 14.haftadayım sürekli gribim bir türlü iyileşemiyorum 1 hafta geçti iyeleştim diyorum tekrar
pinkpuella Elif3419 salgın var herhalde ondan ya zaten gebelik dertleri var bi de geiple uğraşıyoruz 🥹 tekrar etmez inşallah 🤲🏼
pinkpuella Ozgeggul96 bende nefes alamıyorum gece birkaç defa uyanıyorum tıkanarak, Allah yardımcınız olsun elbet geçicek bu günler 🤲🏼