Aselnaz33 iklimm5959 kesinlikle ve kesinlikle canyon travel e bebekte .. ben aldığımda bin tl idi şimdi 800 tl puseti diğer pusetlere göre 3 ay fazladan kullanabiliyorsun ben bordo goldunu aldım elit ve modern duruyor
_seydaa iklimm5959 joie litetrax 4 aldım bi arkadaşım kullanıyo iki yıldır hiç sorun yaşamadı ve çok tavsiye aldım bakalım henüz kullanmadım ama sürerken ve katlanması cok rahat geldi banada☺️
Mimoza iklimm5959 casual vista trona biz aldık hepsiburadadan 1175 e geldi hem baston hem travel ve cok tatlı bi araba hem de kullanışlı tavsiye ederim oldukça kalitelii
Yrn10 Joie chrome e bebekte uygun fiyata aldık şubat indirimini takip edin biz beğenerek ve araştırarak aldık
_seydaa Aselnaz33 bende onu almak istiyordum ama tavsiye etmediler görüntü olarak çok şık duruyodu kullanan kimsede yok çevremde bilemediğim için alamadım
magi Mimoza ben de bu arabadan aldım ama mağazadan 1400e ben aldıktan 2 1 hafta sonra fiyat düştü nette😔 ama çok iyi araba👌
GzmEngdr Seymasefa35 o arabayı bende gördüm çok hoşuma gitti bende onu almayı düşünüyorum geldiğinde bi yorumunuzu paylaşırmısınız. Hep iyi yorumlar var ama bi tereddütteyim hala
TubaMustafa Seymasefa35 canım bende 6 in 1 ini almak istiyorum kafayı ona takmış durumdayım Eline ulaştığında rica etsem bana da resim atar mısın ??? Kiwi markası kapanmış olduğu için bi arıza olduğunda muahatap bulamzsınız diyorlar 😕 sen internetten mi aldın
Yrn10 [silindi] fiyatı 1.499 dan 1.80 liraya aldık e bebekten sanırım 28 şubat gibi tekrar indirimde olacak
TimuinMeliskdem iklimm5959 pierre cardin twist travel aldım n11 den 1050 liraya kasım ayında şimdi ne kadar bilemicem
iklimm5959 iklimm5959 https://m.trendyol.com/casual/casual-cadillac-trona-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-p-2896922?boutiqueId=306367&gclid=EAIaIQobChMIqNbN84O84AIVhYKyCh0aWAMEEAQYAiABEgIKI_D_BwE
Yrn10 Yldzhh henüz kullanmadık haziranda kısmet olursa🙏ama e bebek mağazasına gidip iyice baktık hafif ve kullanışlı geldi bize
SerraKr iklimm5959 canım instagramda noktabebeistanbul adresinden aldım hemen gönderdiler. Bak linkini atıyorum posta yazsana hala aynı fiyat geçerli mi diye. Evet demişler birine çünkü https://www.instagram.com/p/BnorXA9DaK_/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1qdavp64g6z64