Kevsssim Ceiydda benim çok şükür hamileliğim güzel geçti ya sadece ilk 3 ayı çok sıkıntılıydı 😄 şu an daha rahatım sadece yatıp uyumak zor birde çok yoruluyorum hareket edince
Kevsssim aysenurr96 benim de şu an kasılmalarım var 2 saattir geçmedi bebiş çok hareketli bakalım hayırlısı sizin bir dahaki randevunuz ne zaman
aysenurr96 Kevsssim 10 gün sonraya vardı ona aldım ama önemli bişey olursa acilden giriş yaparım diye düşündüm
busra05_ Kevsssim 38+4 son 10 uygulamaya göre ama sancı 1 tane çıktı nst de ufak nişanda yok bıseyde yok ne zaman gelır bilmiyorum çatı pelvik agrım var mahvedıyo yatıp kalkıp yürümek zor oluyo doğurmak istiyorummm
cilekkannesi Kevsssim 39+1 oldum bende 37+6 da kanala inmiş olduğunu söylemişti ama sancı falan yok nst de çıkmıyor zaten pazartesiye kadar başlamazsa suni sancıyla başlatıcaz 39+6 da.İnşallah kendi gelir ☺️
Kevsssim cilekkannesi inşallah kendi sancınızla olur kanala da girmiş zaten korkmayın hiç ilk doğum mu acaba benim doktorum 41 e kadar bekletecek gibi ya
Esraaktg3 Kevsssim 40+1 suyum geldi sonra nts bağladılar sancım çıktı 2 cm açılmam vardı hemen apar topar sezeryana aldı doktor
cilekkannesi Kevsssim evet ilk doğum 40tan sonra suni sancı tutması zorlaşıyor dedi doktorum.En güzeli 39.hafta dedi.Pazartesiye kadar inşallah kendi gelir
Kevsssim cilekkannesi inşallah. Benim doktorum böyle bir şey söylemedi korktum şimdi bizim muhtemelen 41 de yatış verecek kendi kendine gelmezse 🥺
Kevsssim aysenurr96 bizim de 10 gün sonraya randevu vermişti çarşamba gideceğiz bakalım 40+4 olmuş oluyorum doğum başlamamamış olursa gün verecek galiba