deletedmom7263 deniz_45 insallah degismez ve saglikla gelir. Cunku insan ona gore bir hazirlik yapiyor. Bana da degismez artik demisti. Eliyle gostermisti. Tek yanildigi gebe ben olmuşum😂umarim artik tekrar degismez kizim icin kendimi hazirladim
deniz_45 deletedmom7263 amin inşallah teşekkür ederim umarım değişmez psikolojik olarak kendimizi hazırladık ve tabiki Allahtan önce sağlıklı olmasını sonrada erkek bi evlat istedim çünkü çok şükür 3 prensesim var hamdolsun
deniz_45 deletedmom7263 Allah razı olsun inşallah Rabbim olmayan herkese versin böyle dua almak ne güzel umarım sizinde hayatınız boyunca gönlünüzden geçenler nasip olur❤️
bilgemomy deniz_45 bana 14 de bakayım dedi doktor bisey demedim hatta ben , bi baktı erkek dedi sonra baktı dedi üç çizgi var cıkıklık yok sonra dedik diğer muayene kalsın sorun değil şimdi 18 haftalık oluyorum muayene gidince net söyler sanırım
2boysmother deniz_45 13 haftalıkken erkek gibi dedi. 14 haftalıkken tekrar baktı emin olamadım bu kez dedi. Hala net değil haftaya 18 haftalık olduğumuz zaman tekrar gideceğim Allahın izniyle 🙈😂
bilgemomy 2boysmother ay bende öyleyim gideceğim bakalım hafta 18 haftalık oluyorum net söyler umarım erkek hissediyorum ama sağlıklı olup belli olsun da süpriz olmasın diyorum şimdi de 😂😂 @
2boysmother bilgemomy ilk gebeliğim de oğluma 13 haftada net erkek demişti 😂 aynen insan emin olmak istiyor sadece 😂 umarım detaylıya kalmayız 🙈
Sun23 deniz_45 bizim şu şekilde olmuştu. Detaylı ultrasonda doktorumuz kız demişti fakat %10 yanılma payının olduğunu nedenininde çok erken oldugunu söylemişti. Bizde yinede %10 luk kısım bizi bulmaz diye düsündük😅 2 hafta sonra krndi doktorumuza gittiğimizde erkek oldugunu öğrendik😂
sendekimsinnn deletedmom7263 özeldemi erkek diyolardı bide pipi göstermişlermiydi size erkek dediklerinde
Zehrasan Ebru411 29 haftayım şuan kız çocuklarında da bu dönemlerde çıkıntı görülebiliyor demişti doktor 16 haftalık muayenede detaylıda erkek olduğunu öğrendim netleşti