Minyonannecik Karnım bı sağdan bi soldan toplanıyor bebek yan pozisyonda sanki karnımı enlemesine geriyor ağrıdan nefesim kesildi bu sancı mı oluyor
firstmama Minyonannecik bende 36dayım +kasık ağrısıda var bebek böyle karnımda sanki yan yatmış esniyor gibi bir sağdan bir soldan geriliyor
kelebeginannesi_ Minyonannecik bu haftalarda oluyor öyle şiddetli kasılmalar bende de olduğunda bi iki hemen koşarak gitmiştim hastaneye gidene kadar geçmiş oluyodu😂
ebrugns41 Minyonannecik bnmde alt kismimda agrilar basliyor 35 hafta olduk bizde regl sancisi gibi sancilarim basladi
LLavinya Minyonannecik kesinlikle normal, hareketli olması sağlıklı olduğu anlamına geliyormuş. Ben şuan 39. Haftandayım ve hiç yeri olmamasına rağmen öyle hareketli ki doktorum bu çok iyi çok sağlıklı diyor
Minyonannecik LLavinya ya artık bir hafta daha dursun da öyle gelsinler valla zor geçiyor şu günler 🥹
LLavinya Minyonannecik son günler gerçekten geçmiyor sanki ama çok şükür son düzlükteyiz sağlıkla gelsin tüm bebişler 🩷🌸
kelebeginannesi_ Minyonannecik rahim doğuma hazırlanıyor derdi doktorum çok zorlanırsan ılık duş al güzelce yat rahatlarsın 💖 kolay pozitif doğum diliyorumm
Kevsssim Minyonannecik bende böyle toplanma ve kasılma hissediyorum bence hareket ettiği için normal şu an bir doğum belirtim yok
Minyonannecik Kevsssim benim hep vardı kasılma toplanma yalnız bugün aşırı hareket ve acı hissettim ağrı giriyor şuan sürekli umarım doğurmam az daha durur
Kevsssim Minyonannecik kilosu gelişimi nasıl ki 1-2 hafta daha dursa tabi daha iyi büyür ama kendi sancınızla gelmesi de doğumu kolaylaştırır bence kafanıza takmayın erken diye
Handenur1 Minyonannecik bende 36+6 oldum bugün bende de aşırı kasık ağrısı kasılma var bebek dediğin gibi yan yan esniyor geriliyor sanki 2 haftadır nst sancı çıkıyor