Aybuke1211 7 aylık hamileyim kalçamın sağ tarafına çok ağrı girmeye başladı bıçak saplanıyor gibi hareket etmekte zorlanıyorum yaşayan var mı ya da ne yaptınız tavsiyeniz var mı 🥺
Nur1219 Aybuke1211 Bende 7 buçuk aylığım benimde çok ayakta kaldığımda ya da çok fazla oturduğumda belimden aşağıya kalçama doğru ağrı yapıyor yürümekte zorlanıyorum, genelde dinlenince geçiyor sizde çok yormayın kendinizi istirahat etmeye çalışın bol bol
ikibebisannesii_45 Aybuke1211 maalesef benim de aynı sorun var jelgo diye bir jel var. Hamilelikte ihtiyaç halinde sürülebiliyor diye biliyorum kullanıyorum arada çok ağrım olunca
Kuboss06 Aybuke1211 canım bende şuan aynı durumu yaşıyorum 32. Haftamdayım bebeğimde arada bir sertleşip toplanıyor. Bugün kontrole geldim nst çekildi nstde sorun yok ama rahim ağzı kısalığı oluşmuş yatış verildi ilaç tedavisi başlatıldı. Sizde dikkat edin kendinize stres yapmayın ağır şeyler kaldırmamaya dikkat edin lütfen🙏
Talentedmom Aybuke1211 siyatik sinir sıkışması olabilir ben de yaşadım bu ağrıyı çok kötü cidden doktor pilates ve egzersiz önerdi kalça egzersizi yap dedi asla krem sürme dedi YouTube yaz hamile egzersizi çıkıyor
Kuboss06 babyloving doktor muayene ettiğinde 28di aradan 2 saat geçti tekrr muayene edince 16ya düştüğünü farketti ve direkt yatış yapıldı
babyloving Kuboss06 iki saatte bu kadar düşüyor mu gerçekten ya hastaneden eve hiç gelemicez o zaman resmen 🥹 benim de dün 28 ölçtü kim bilir kaça düştü benimde o zaman
Kuboss06 babyloving hazırlıksız yakalandığım için yanımda hernagi bi eşyam yoktu 2 saatliğine eve gidip gelsem dedim olmaz dediler çok riskli demekki gidip gelseydim doğum bile olabilirdi yani 2 saatte o kdr düştüğüne göre
Kuboss06 babyloving su çok iyi geliyormuş bide yatmak çok iyi geliyormuş sizde bol bol su içip yatın isterseniz düzeliriz inşallah 🙏
babyloving Kuboss06 benim hiç yok öyle şikayetlerim benim neden oluyor anlamıyorum günde bir kene kasılma anca oluyo benim çok şükür magnezyumum iyi geliyo belki de hissetmediğim bi kasılma bişi oliyo bilemiyorum
Sydaaslan Bende de var aynı problem kalksam etsem kalcam batıyo acıyo zor yurutuyo ilerleyen zamanlar zor geçecek sanırım