Bebegimsagliklakalyanimda Boş randevu bulamıyorum asla devlette yok nasıl bulabilirim/ Adana’da yaşayanlar perinatoloji marsada varmı
Bezelye1 Bebegimsagliklakalyanimda devlette sıra bulmak baya zor bizde uğraştık en sonunda özele gittik
esmaak Bebegimsagliklakalyanimda Bebegimsagliklakalyanimda ben şehir hastanesinden talep oluşturdum, randevu bulmak uzun sürdü ama 2-3 hafta sonrasında bulabildim. Bir de şöyle bir şey var doktor bana ultrason fotoğrafını vermedi benim de o an istemek aklıma gelmedi sizin aklınızda bulunsun.
deryakrgz Bebegimsagliklakalyanimda marsada yok diye biliyorum yaa Balcalı yâda şehir Hastanesi’ne gideceksiniz. Balcalı on Hazirana kadar dolu. Şehir hastanesinde de randevu gözükmüyor bende talep oluşturdum bekliyorum.
ikra17 Bebegimsagliklakalyanimda Mersin şehir hastanesine gitsene canım adanaya 40 dk bende Mersin’e gidicem 21. haftamda inşallah
deryakrgz Bezelye1 nereye gittiniz acaba ? Ücreti ne kadardı ? Memnun kaldınız mı ? Bide fotoğraf felan verdiler mi ?
Bezelye1 deryakrgz kadirliye gittim ben 7 mart hastanesine doktorum orada 900 TL fiyatı fotoğraf falan vermediler doktorum ultrasonla baktı o vermişti
Bebegimsagliklakalyanimda ikra17 randevu yok perinTolojiye. Bir tane vardı onda da detaylı usg yapılamamaktadır diyor
ikra17 Bebegimsagliklakalyanimda önce normal kadın doğumdan randevunu alacaksın onlar seni perinatolojiye yönlendirip sana gün veriyorlar canım ben böyle yapıcam inşallah vakti gelince 🙏🏻
Bezelye1 Bebegimsagliklakalyanimda 7 mart hastanesi şubat ayında gitmiş olmam gerekiyor doktor yönlendirirse 900 TL direkt detaylı ultrason çektirmek isterseniz 1400 gibi bir fiyatı vardı galiba onu tam hatırlamıyorum
Yakamos Bende şehir hastanesinde bulamadım talep oluşturdum ama mesaj felan gelmedi balcalı da muayene oldum 12 hazirana gün verdiler bana da