Deletedmom_247 Bir1kelebek Balıkesirliyim,28 yaşında evlendim 2 senelik evliyim, Eşim ve benim işim dolayısı ile Konya’da yaşıyoruz :) Henüz bebiş yok bizde deneme sürecindeyiz.
Emiisko Bir1kelebek Bülgaristan Türküyüz yani Bulgaristanda Da 100/80 Trükce Konüsüyo Bende Memnün Oldum canim
Htcilbay Bir1kelebek merhaba Adana da yaşıyorum. Eşimle karakolda tanıştık. 😂 24 yaşında evlendim. Bir kızım var 4 yasinda şimdi ikizlerim bekliyorum.
Damla_g28 Bir1kelebek 24 yaşındayım 22 yaşında evlendim aslen giresunluyum ama Kocaeli’de yaşıyorum ☺️☺️
CeydaK-1 Bursalıyım Bursa’da yaşıyorum , 28 yaşındayım 9 yıllık evliyim, bi kızım bi oğlum var 3. Hamileliğim 🌸
Eminehh Bir1kelebek Bir1kelebek diyarbakırlıyım adana da doğup büyüdüm Adana’da oturuyorum 21 yaşında evlendim bi oğlum var şuan 6 haftalık hamileyim ve şuan 24 yaşındayım
Bglmmrn Bir1kelebek 27 yaşındayım 23 yaşında evlendım kaçarak evlendım hemde 1 buçuk ayda şimdi olsa yine aynı adamla evlenirdim 🥰 24 te anne oldum 3 yaşında bir oğlum var Aslen Elazığlıyım Tunceli/perteğe gelin geldım 🥰🙂😀
Meltemanneolsun Bir1kelebek 35 yaşında evlendim 36 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ilk bebegime hamileyim 🩷 izmirliyim İzmir’den Kuşadasına gelin olarak geldim buradayız
Masal2021 Alya05 :) hahah guruptaykm sürekli msj geliyor oyuncu lazım diye gidemmiyorum kapaliyim diye çocuklarım için başvuru yapmıştım aramislardi okulda olunca gonderemedim
Alya05 Bir1kelebek 8 haftalık canm henüz minik ☺️Allah en yakın zamanda sizede nasip eylesin inşallah
Sahraer34 Bir1kelebek 21 yaşındayım aslen bayburtluyum manisada yaşıyorum 1 kızım var 2 senedir evliyim😇
12ileydaA_07 Sahraer34 22 yaşındayım 3.5 senedir evliyim, ilk hamileliğim ve bende manisa yaşıyorumm 🤗
Alya05 Masal2021 kız boş ver şimdiye kadar köylü veya yabancı kadın görmedim. Dizide tam anlamıyla yüzü çıkan oynayan. Herelde bir iki tur attırıyorlar arkadan kalabalık çıksın diye 😄
Muhammederva 20 yaşında evlendim Doğma büyüme İstanbulluyum Bursada yaşıyorum 4 yaşında bir kızım var 30+2 haftalık hamileyim oğlumuzu bekliyoruz. Şu an 25 yaşındayım.Aslen Gümüşhaneliyim
gurbette_bir_anne Bir1kelebek 24 yaşındayım Vanlıyım ama Sakarya’da yaşıyorum ☹️bir oğlum var 21 haftalık hamileyim 🥰💕
Silaaaamom2025 gurbette_bir_anne bende Vanlıyımm Antalya da yaşıyorum gurbetlik çok zor Van gibisi yok 🥲