rumeysa6161 Bir1kelebek Trabzonluyum 26 yaşında evlendim Ankara da yaşıyorum 30yaş olmaya son 5 ay kaldı😀
Elifinizz5461 Aaaa9698 sizinle yakın konumdaymışız bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde 1 tane düşük oldu maalesef ilk gebeliğimdi şimdi tekrardan deniyorum bakalım Rabbim ne zaman nasip ederse
Sahraer34 12ileydaA_07 aaa hayırlı olsun sevindim gerçekten böyle tanışmayı manisanın neresinde oturuyorsunuz 🥰 ben alaşehir Yeşilyurt köyünde oturuyorum
Tugba_5534 Bir1kelebek 35 yaşındayım üçüncü çocuguma hamileyim samsunluyum🤩 istanbulda yaşıyorum ama🥴
istek8serkan Bir1kelebek DİYARBAKIRLIYIM 28 yaşındayım 23 yaşında evlendim Erzurum Merkezde yaşıyorum😍
S221022 Bir1kelebek 23 Yaşindayım aslen Iğdırlıyımm 2 yıllık evliyim Mersin geliniyim 34 sandiğim gebelik meğerse 37 yani 3 hafta ilerde şu sıralar çok kötü durumdayım piskolojikmen her doktor farklı bişey diyor söyleyeceklerim bu kadar :/
Cansu-91 S221022 kesinlikle katılıyorum bana da öyle kafam çok karışık şunu soylemek istiyorum 21 Ocak en son adet tarihim başka bir doktor 29 Ocak dedi ben öyle kalakaldım böyle soylemelerinin sebebi nedir acaba bebek gelişim acisindan önde mi gidiyor bu sağlıklı olduğunu mu gosteeiyor yani
Cansu-91 Bir1kelebek Balıkesir Kepsutluyum 32 yaşımda evlendim Balıkesir Bandırma’da yaşıyorum 1 yıl 1 aylık evliyim 15.ci haftadayiz yoğun duygular içinde büyüyoruz 😅🥰
S221022 Cansu-91 önden gidiyor bebek gelişimi iyi gidiliyor ama şimdi kaç haftalık onu bilmiom 15 Eylül son regl yani 34+5 doktorlarda 37 diyor her an doğuracakmıyım nasıl olcak offf
gulkrsy Bir1kelebek bende yeni katildim 3 haftalik hamileyim aksarayliyim ama ailemle manisada yasioduk geri evlendim geldim memleketime 23 yasindayim daha once 2 yillik evliyim dis gebelik yasadim sezeryan oldum ic kanama gecirdim icin tupumun birini almak zorunda kaldilar uzun zmaan sonra yeniden hamile kaldim biraz endiseliyim kizlar ayin 23 de gel dedi dr keseyi goruru insallah
Almina09 Bir1kelebek 18 yaşında evlendim 25 yaşındayım kızım 6 yaşında 2. Ye hamileyim haziranda kucağıma alıcam inşallah . Adanalıyım🥰
Thebnur Merhaba ismim Beyza . 22 yaşındayım. Doğma büyüme İstanbul. Aslen siirtliyim. Evlenip Antalya’ya geldim. Tıbbi sekreterim. Anneler gününde anne olacağımı öğrendim. Muhtemelen şu an 5 haftalık hamileyim.
Deryakz Bir1kelebek 21 yaşımda evlendim şuan 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var 18 haftalık kızıma gebeyim :)) sivaslıyımm 🙂
MBerivan4735 Bir1kelebek Aslen mardinliyim ama Fethiye de yaşıyorum 35 yaşındayım 10 yıllık evliyim ilk gebeliğimde bebegımin kalbi durdu maalesef 2017 yılında 2 aylıkken kısa zaman sonra siroz olduğumu ögrendm çocuk sahibi olmam yasaklandı karaciğer nakli oldum iyileşme süresi falan derken anca 10 yıl geçti hâlâ risk.. benim ve bebeğim için dua edin 🥹
Htcilbay Bir1kelebek ahahah evet eşim polis bnde bi şikayet için gitmiştim. Sonra sonra bana bilgi verirken Bi bakmışız kendimizi bulmuşuz. Çok şükür 8. Yılımız Rabbım daima sürdürür insallah 🤲 İkizler erkek