ilaydagkk1 Kızlar birkaç gün göğüslerimde aşırı hassasiyet ve sertlik yaşadım dün sabah o gerginlik gitti ama uçları hala acıyor ve boyut olarak sanki fark edilir bi tık büyüme var gibi bel ağrım yok ama kasıklarımda batma yaşıyorum
Seyma5454 ilaydagkk1 benimde bat23 ama bugün aşırı farkedilir bı şekilde kasıklarimda batma var bide az az mide bulantım var bı önceki gebeliğimde o ay içime doğmuştu hamile olucam diye bu ayda öyle sanki hamileymişim gibi hissediyorum hemen günler geçsin istiyorum ☺️
Berfintze ilaydagkk1 Benim dündü bat yaptım ama yarım saat sonra gördüm böyle olduğunu anlamadım bişi 😅
Momm2bee ilaydagkk1 tam 10 gündür mide yanmam var baskada belirti yok bir regl oncesi olan akintim var ve yine aynisi of olmayacak diye cok korkuyorum😔
Seyma5454 Dilsad ben adetimden 1 gün önce yapmıştım negatifti adet gecikmesinden 3 gün sonra yaptığımda çıkmıştı sabredin 😌
ilaydagkk1 Seyma5454 bende ocakta kimyasal yaşadım ona benzetiyorum halimi ama sadece hatırlamıyorum o zamanda göğüs hassasiyetim birkaç gün sojra böyle azalmış mıydı evet sert hassas ama daha fazlaydı hiç dokunamıyordum şuan ucu falan acıyor dokundukça
Nurkl Seyma5454 benim de bat 21 senin yazdiklarinin aynısını yaşıyorum ve öyle bir his var gerçekten :)
Seyma5454 ilaydagkk1 benim göğüs hassasiyeti 6 haftalıktan sonra olmuştu ilk belirtilerim mide bulantısı kasıklarda batma ve gazdı şuanda aynı şeyler var ama bilmiyorum rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🤲🏻😌
B-T Bat 21 mayıs. Hiç bir belirti yok bolca stres var. Bide ara ara regli sancısına benzer kramplar kasık ve bel bacak ağrısı bu yüzden bunlarıda belirtiden saymıyorum. Erken hassas test cuma günü yapıcam. Çıkmazsa regliden sonrayı beklicem. 🤷🏻♀️
Rosegul Beklemek çok stresli kızlar sanki günler gecmiyor. Daha 10 gün var adet tarihime ancak belirtimde yok
Rosegul Ayfersalih28 akıntım yok canım, Perşembe günü çatlatma iğnesi olmuştum testte yapamıyorum yalancı pozitif çıkacak çünkü biliyorum