Esmaaaaaaaaaaa bebek_29 benim kızım 14 15 haftalıkken göstermişti ama çok hareketliydi hala öyle 😊 öncelikle sağlıklı gelsin inşallah gönlünüzce olur 🙏🏽🤍 benim ilk hamileliğim kızımız olsun çok istiyordum bize nasip oldu inşallah sizinde gönlünüzden geçen olur 🤍
brtg Esmaaaaaaaaaaa belirtilerin neydi cinsiyet olarak ☺️ bende 15+4 perşembe günü gidicem insallah ögrenirim cinsiyeti☺️
Muhammederva 30+2 olduk hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz 2. Hamileliğim 4 yaşında bi kızım var oğlumuzu bekliyoruz en erken 38.5 en geç 39. Haftada sezeryan ile alınacak
brcn_yenky52 Arasjm ben de 9 haftayim tam ikinci gebeliğim ilk gebeligimde hiç mide bulantım falan olmadı ama bunda aşırı var bende doktorumun verdiği mide bulantısı ilacını içiyorum salça kokusuna katlanamiyorumm🥹
bebek_29 Nisa_90 canım bebek daha küçük olduğu için göstermedi doktorda ultrason da göremedi hafta ya çarşamba randevum var 17 haftalık oluyoruz o zaman tam öğreniriz🐣
Nisa_90 bebek_29 haftalarımız aynı gibi. Benimki de göstermedi. Yüz üstü yatıyordu. O yüzden sordum. Ben de cumartesi gidicem tekrardan doktora🙂
brtg bebek_29 15+4 cinsiyet daha ögrenmedim perşembe gidicem bakalim ögrenirim inşallah🥰siz ögrendiniz mi ve ne gibi bi belirtin var hareketlerini hissediyor musun☺️
bebek_29 brtg bizde henüz öğrenmedik 16 haftalık olduk şimdi haftaya çarşamba randevum var o zaman 17 haftalık oluyoruz tam net öğreniriz evet hareketleri sabahları hissediyorum yani biraz haraketli siz hareketleri hissediyor musunuz?
Esmaaaaaaaaaaa brtg benim bulantı ve kusmalarım vardı hala var 🤦🏽♀️ birde ekşi çok yedim baştan beri