Alina22 BusraFf ne zaman cagırdı sizi kontrole bizde 7+2 de duyduk kalbini sonraki kontrolü 10+2 de yapalım dedi zaman asla gecmiyor 😀
Deryz Zeynaydin evet ben birşeyler hissediyorum aslında 16 haftada böyle pıt pıt pıt birşeyler oluyordu sanki 17 haftada artık bi tık daha belirgin ve nerede olduğunu kestirebiliyorum mesela şuan sağ tarafımda saat 7.33😂 gözümü tuvalet için açtım gittim geldim dinlerken hareketler hissettim muhtemelen uyuyamıycam 😂 çünkü acıkma perileri gelicek 😂🩵🩵🐣
Zeynaydin Deryz bende de pıt pıtlar var ama tam olarak hareketleri hissedemiyorum, kilolu da hamile kalmadım ilk gebeliğim o yüzden sanırım. Keşke bende acıksam gündüzleri dışında pek açlık hissetmiyorum🥹 sağlıkla gelsinler inşallah 💞
Deryz Thebnur tek önerim tabiki dinlendir kendini ama hareket berekettir hem kilo alımından hemde rahat bi doğum için sürekli yatıp uyuma ilk zamanların şimdilik dinlen ama yeri gelincede abartmadan ev içindeki işlerin olsun yarım saat saadece yürüyüşlerini ihmal etme 🌸 birde çocuğa yarıycak şeyleri yemeyide unutma sağlıkla gelsin inşallah ♥️
Merliii Daisy06 tabi şu an normal doğum bekliyoruz ama çatı muayenesi olmadım daha. 34 itibari ile nst ye başladık. Sancım yok daha. Sizin kaç haftalık şu an ?
Daisy06 Merliii Ben 13+2 ben sezeryan Düşünüyorum şimdilik bakalım zaman ne getircek bayramdan sonra cinsiyet için gidicez bakalım deneyimlerinizi duymak isterim hastane vs az kalmış Allah yardımcınız olsun şimdiden