Bir-anne21 Kızlar ilk günler kırmızıydı son zamanlar kahve az akıntıydı şimdi bitti galiba 28 gün oldu doğum yapalı bu normal mi sizin kaçıncı günde bitmiş ti
_biranneadayi Bir-anne21 75 gün sürdü benim😑 Arada bi iki gün kesilip tekrar başlıyodu. Doktora gittim normal demişti
Maviss718 Bir-anne21 evet önce kırmızı sonra kahverengi şeklinde 60 gün sürdü . İlk adetimide 7. Ayda oldum
irmgzr13 Ben de burada bekliyim 20 gün oldu benim de ama kanamam hala kırmızı renkte :( ilk doğumumda 15 gün falan sürdü sonra kesildi bu sefer kesilmedi daha
Bir-anne21 irmgzr13 kırmızıysa sıkıntı var demişti sağlık ocağı benim ilk doğumum ama belki ikinci de farklı oluyordur bilemiyorum ama sağlık ocağı kanaman varsa ve kokuluysa hemen hastaneye git demişti
irmgzr13 Bir-anne21 kokulu olması enfeksiyon için sanırım ama kırmızılık konusunda bilmiyorum iki doğumda da öyle bir şey söylemediler bana
_biranneadayi Bir-anne21 Valla sorma eziyet ya. Ama ilk 40 gün falan yoğundu sonrasında azaldı normal adetten daha azdı sildikçe geliyodu.
Maviss718 Bir-anne21 doğumdan sonra 1 seneye kadar normal sayılıyormuş canım. Kimisi 2-3 sene bile olmayan varmış ama 1 seneye gidince doktora gidilmesi lazım bence. Aktif emziriyorum süt çekiyomuş regli sende emdiriyordan çekiyo olabilir.