09Tugba_0909 Perşembe günü şeker yüklemem var yaptırmasam bişey olur mu acaba bu sefer yaptırmak istemiyorum
efeduru 09Tugba_0909 ben iki gebeliğim de de yaptırmadım bir sorun da olmadı benim tercihimdi tamamen ama karar sizin
ynzl 09Tugba_0909 ben direkt doktoruma mesaj atıp sordum bir sonraki randevum 24.haftama denk gelecek diye. Şeker yüklemesi yapacak mıyız ona göre randevu alacağım dedim o da evet sabah erken aç gel dedi. Bekliyorum bakalım 2 hafta kaldı. Ama benim ailemde de şeker hastalıkları var o yüzden riske atmak istemedim yaptıracaktım bana da sorsa. Ben doktorunuza güvenmenizi tavsiye ederim. Yapmayalım derse de vardır bir bildiği 🌸 Eğer ailede yoksa bazı doktorlar şeker ölçüm takibi de önerebiliyormuş
Kvsr46kvsr 09Tugba_0909 ilk iki gebeliğimde sıkıntı yoktu. Ama şimdi bebeğin suyuda çok fazla kendide 4 hafta ileride. Mecbur yaptırıcam yani, doktorunuz ne önerdi
1rem 09Tugba_0909 Ben yaptırdım hiç bir sorun olmadı sonuçlarıda temiz çıktı şükür eğer yaptırmasaydım aklımda kalırdı. İlk önce kan aldılar şeker değerine baktılar sonra içecek verdiler içtikten sonra birer saat ara ile tekrar kan aldılar toplamda üç kere kan alındı ertesi gün sonuçlarım çıktı
09Tugba_0909 ynzl ben ilk hamileliğimde yaptırdım bir sorun çıkmadı bunda da yaptırmayı düşünmüyorum aslında çok kararsızım doktoruma hiç danışmadım ama çok şeyler söylüyorlar yaptırmayın diye insan da korkuyor artk
ozlem6060 ynzl benimde ailem de şeker vardı bende yaptırdım gebelik şekerim çıktı doğumdan sonra düzeldi
09Tugba_0909 Kvsr46kvsr herşey yolunda dedi bir sıkıntı yok dedi geçen hafta perşembeydi kontrolüm doktora hiç sormadım yaptırayım mı yaptırmayayım mı diye
09Tugba_0909 1rem ilkinde yaptı bir sorun çıkmadı bunda çok kararsızım insanlar çok şey söylüyor kafam allak bullak
kedili1anne Yaptırmazsan ve bilmediğin gebelik şekerin varsa bebeğin karnında allah korusun ölebilir bile Bu konu çok hassas Hem basit bir işlem hem bebeğe gram zararı yok Lütfen yaptır Gebelij şekeri annede belirti bile göstermiyor Anlamayabilirsin
09Tugba_0909 kedili1anne şimdiye kadar ne dediyseler hep yaptırdım ilk hamileliğimde de hiç bir şeyden geri kalmadım her şeyi yaptırdım yaptırıcam olmazsa doğru diyorsunuz
Merve_kucuk agustosboceklerim2 Hastaneye göre değişiyor. Bazıları kendisi veriyor. Bana doktorum yazıp vermişti eczaneden gidip almıştım.
Merve_kucuk 09Tugba_0909 Bence yaptırın. Yaptırmadığınız zaman en ufak şeyi şekere bağlıyorlar. Ben yaptırdım kafam rahat.
Merve_kucuk 09Tugba_0909 eşim bugün alıcak eczaneden Doktorunuz söyledi mi kaç gramlık alacağınızı? ☺️