AnayimBenAna_ Bnguuu_102 hem şehriye hem kuskus ikiside hamur işi bence biri farklı olsun :) tabi benim tercihim bu
Bnguuu_102 AnayimBenAna_ valla yaptım canım kolayımaa geldi onlar biri yoğurtlu biri normal zaten teşekkür ederim😘💕
Bnguuu_102 buse2507 doğru söylüyorsun canım dolmanın yanına yoğurtlu bir şey güzel olur diye düşündüm ondan az kaldı zaten biterse bir çeşit daha yaparım inşallah çok sağ ol 🥰💕
Bnguuu_102 [silindi] semiz otum yok canım havuç taratoe ve yopurtlu kuskus yapıp üst üste koyucam teşekkür ederim 😘💕
[silindi] Bnguuu_102 oh afiyet olsun canım, sana sürekli misafir geliyor yoruluyorum artık bebekle de 🥲🥲
Rana_ Minikmucizem12 tam ben yazicaktım gercekten guzel bi tarif eger ayni tarifse dereitu flnda gzl oluyor içine
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi hiç sorma hiç sorma bacım çok severim normalde ama artık misafir ağırlamaktan baygınlık geldi 🥺 gelmiyorlar gelmiyolar sonra hepsi üst üste grliyor anlaşmış gibi onun için çok zor oluyor 😅
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 belli mi olur bacım benim nasip olsun diyelim biz🥰 sen ne yaptın menün belli mi
Bnguuu_102 [silindi] kendi iş yerimiz olduğu için çok çevremiz var ama fırsat bulup belki de 10 yıldır tanıdğım insanları bile evime çağıramamışım onun için geri gönderemiyorum 🌹 aynı zaman da güzel de ağırlamak istiyorum onun için zor oluyor maalesef 🥲
obiranne3 Bnguuu_102 garnitürlü makarna salatası, arpa şehriye salatası. sirkeli çıtır börek peynirli, pratikler
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi komşumu çağırdım Latte pasta Havuç tarator üstğne yoğurtlu kuskus Arpa şehriye salatası Susamlı tarçınlı kurabiye Kuru dolma Yaptık Börek için yufka almıştık 11 de açtık ekşimiş açık yer de yok sabah bakalım halledenilirsem ☺