Beril16 Kızlar merhaba, Bugün suni sancı verildi acikligim 1 cm. Yarın sabah yine verilecek. Sizce ilerleme olur mu
Nesque Beril16 suni sancı ağrılarımı çok şiddetlendirdi inşallah sizinde en kısa sürede açılmanız ilerler bir avazda doğurursunuz☺️
Masal30 Beril16 bende suni yedim belki bu akşam doğurursun koş hiç durma sancı girdiği an çömel geçtiğinde salonda koş ayaklarını açarak gel git yap sana tavsiye benimde İlk doğumum oldu bende suni sancı yedim bunları yaptım doğurdum rabbim sağlıkla ilk nefeste doğurursun inşallah 🤲
Mmerveayy ezgisanlikose merhaba benimde 36 haftada 1 cm dedi doktor sizde süreç nasıl ilerledi acaba 🌸
Nesque Merhaba. Dün gece 2de alttan fitil uyguladılar 1 santim açıklıkla gece 5e kadar 2 cm oldu. Bebeğim fitilden hoşlanmayınca saat sabah 7de suni sancı verdiler ve 9 gibi 8 cm açıklığım vardı 10da da doğum gerçekleşti
Beybimelisa Ben sancı almamıştım 2 cm açıklık vardı doktor yarın gel fitil verelim başlatalım dedi ben istemedim. 3 gün sonra ağrım olunca hastaneye gittik 7 cm açıklık vardı öyle o günde doğum yaptım şükür . Yani açıklığın ilerlemesi 3 gün sürdü diyebilirim