Ruruu Kizlar cok zor durumdayim 1 haftayi gecti lavaboya cikamadim. Pek birsey yiyemiyorum bulantilarimdan dolayi o yuzden su an karnim rahatsiz degil ama korkuyorum
Ruruu History5 dunden beri yiyorum bagirsaklarimda hareketlenme var ama o kadar yani. Tum gun neredeyse birsey yiyemiyorum yedigim de vucudumda mi kaliyor acaba ondan mi diyorum 🥹
Parinas Ruruu demir ilacı kullanıyor musunuz. Kullanıyorsanız doktorunuza danışarak farklı bir ilaç deneyin. Hamileyiz diye kabızlıkla uğraşcaz diye bi şart yok
Ruruu Parinas yok kullanmiyorum. Dun doktora soyledim ama dogru duzgun yemek yiyemedigin icin cikamaman normal dedi. Ne yapacagimi sasirdim
Nursemom90 Aksam yemeğinden sonra kefir içerek çözdüm ben birde demir kullanıyorsanız almayın çıkana kadar
cylnmy Ruruu her şeyi denedim. Koca karı ilaçları hoşaflar şuruplar dahil. Hiçbiri işe yaramadı. Gliserin kansuk fitil kullanıyorum mecburen bir zararı da yok
Parinas Ruruu o da doğru olabilir. Üstten baskı olacak ki alttan çıkacak 🙈bi de bekledikçe katılaşıyor. Ayy böyle anlatınca da bi tuhaf oldu
cylnmy Ruruu benim çocukluğumdan beri Bağırsaklarım problemli ama dediğim gibi gliserin kansu çok iyi geldi bana alışmak da iyi değil ama hamilelikten sonra probiyotik başlayacağım🌺🌺
petronix Ruruu Bi kaç tane kuru kayısı yemeyi deneyin. Veya bir kaşık zeytinyağı bol su için geçer inşallah.
gizembozdemir Benim doktorum aç karnına 2 3 tane kuru kayısı ve 1 lt su iç dedi su içemiyorum midem bulanıyor ama kayısı fayda etti