Askkokuluyavrum Pinkk30 bende izmirdeyim ama Doktorum Manisa da her 2 haftada bir Manisa’ya geliyorum 😂 grand medikal Hakan beye geliyorum çok memnunum Çok şükür siz hangi doktora gidiyorsunuz
Pinkk30 hunilimom ahhh prensesimiz masallah bizde manisa salihliden cok memnun oldum tanistigimizaaaa ❤
Msbem Pinkk30 şükür olduk yarın 10 hafta olucaz nasipse zor geçti ama olduk Doğumu da olur inşallah sağlıklı sıhhatli herkesin
misslkvc Pinkk30 bende Tekirdağ’dan 6 haftalığız çook heycanlıyızzz hepimize hayırlı hamişlikk diliyorumm 🤚❤️🥰 Hepimiz aynı duygulardayız eminim ki yalnız olmamak çok güzel 🤗🤰🏼🤰🏼
Pinkk30 misslkvc ayyy sende yenisinnnn kalp atislarini duydunuz muuu yada ne zaman duyacaksiniz nasip olursaa
misslkvc Pinkk30 evett yaaa yeniyizz henüz pazartesı gunu nasıpse gorucekmısız bıde testler yapacagını soyledı doktor ama ne testlerı bılmıyorumm 🤔🤔
Pinkk30 misslkvc benden de istedi bazi testler hatta biri toxoplasma p.tesi nasip olursa yaptiricam bende
misslkvc Pinkk30 ınsallah saglıklı gebelık sonucları verır testlerımız bana ne yaptırcagını soylemedı doktor bakalım meraktayım yaa
Sidelya 11+0 olduk ikizlerimle 🥰 gaziantepte yaşıyoruz aslen Ankaralıyım 😌 yarın da kontrolüm var zaman geçmiyo sanki 🤷🏽♀️