Lenan Merhaba kızlar geçen perşembe günü 3000 gr olan bebeğim bugün 2900 gr çıktı başına böyle birşey gelen var mı kilo almamasını anladıkta diyet yapmadıya bu bebek bıktım doktorlardan
Wicca Lenan Şimdi doktor bebeği rahminizden alıp tartıya koyup ölçmüyor ki :))) Ultrason cihazlarında zaten ortalama %10-15 + - yanılma payı oluyor.. Bence maşallahı var ufaklığın annesi, çok şükür.. 🙏🏻
Cansudemirel Lenan bence bi sıkıntı yoktur korkma. Sonuçta bebeklerimizi karnımızdayken tartamıyolar tahmini rakamlar söylüyolar. Bi arkadaşıma bebeği için doğum öncesi 3250 demişti 3000 doğdu mesela. İçini ferah tut 💕
Askkokuluyavrum Lenan arkadaşıma Doğumdan önce 3200 demişler bebek 4500 kilo doğdu gerisini sen düşün korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle ☺️
BerilGzl Lenan aynı doktora gitmiştiniz? Kaçıncı haftadasınız? Bana da aynı hafta içersinde iki doktor farklı kilo tahmini yapmıştı hatta en son gittiğimde 300 gr farkediyordu pek takmadım cihazdan cihaza değişiyor sanırım
Lenan BerilGzl canım geçen hafta 36 haftalık gittim 3000gr dedi bugün 37 hafta olarak gittim 2900 gr dedim aynı doktor aynı cihaz
Lenan Kızlar tabiki kilo çok önemli bir kriter değil ama bir ileri iki geri olunca insan ister istemez takılı kalıyo