Yagmur9833 Sevdalinka_30 bende bekliyim aynisini yapmayi dusunuyorum besigi cilekten alirim instagramda babynestim diye sayfa var kaliteli kenar korumaliklari ordan yaptiririm diye dusunuyorum
Sevdalinka_30 Yagmur9833 ben de bakıyım oraya ben de mufibaby de beğendim ama çok pahalı birazda kendim dışarıdan bakılan sen de öyle yap beğendiğim instagramda 479 tl dışarıda 350 tl yaparız diyen çok çeyizci vs yerler var o yüzden instagramdan almıcam
Yagmur9833 Sevdalinka_30 fiyatlar degisiyor nedense ama babynestim hem uygun hem guzel yapiyor olmadi disarida sorarim besigi bi aliyim insallah
Yagmur9833 Sevdalinka_30 yok daha besigi almadim aliyim onun olculerine gore yaptiririm hazir satilanlar zaten daha pahali oluyor cok guzel uygun yapn sayfalar var cesit cesit kumas da var deardeerlove diye bi sayfa var oda cok guzel ama fiyati onnda fazla biraz
Sevdalinka_30 Yagmur9833 bilmiyorum hazır olanlar 200-250 sen başlıyor böyle diktirirsem 350 den 500 e kadar fiyat veren var en son söylediğine de fiyat için yazdım bir önceki önerdiğine de bakalım ne kadar diyecekler bir de aklıma takılan hiç bilmediğim bir yere daha malı almadan 300-500 vermek bilmiyorum hiç İnstagramdan alışveriş yapmadım
Yagmur9833 Sevdalinka_30 300 500 vermek hic mantikli degil zaten ya ben instagramdan kiyafet aldim bissuru mesela ilkimbebe den cok guzel geldi belli basli saglam sayfalar var bilmiyorum hemen yaptirmam belki ilk zamnlar cok donup etmeyince carpmaz zaten diye dusunuyorum belki dogumdan sonrada yaptiririm
Matmazelll Acaba yan korumalık almasak nasıl olur çok gerekli mi acaba 🤔sadece beşik ve yatak alsam bide nevresim takımı alsam olmazmı sizce ? Zaten ilk zaman yatırmayacağım bende yatak odama sepet beşik aldım yatabildiği kadar oraya yatırcam sonra odasına geçircem ordaki yatağı kullanıcam ve 7 yada 8 aylığa kadar gelmiş olucak. Sizce 🙄
Sevdalinka_30 Matmazelll yatırmayacaksan alma zaten bebek sağa sola dönmez istediğin zaman diktirirsin
nazende TaylansMom siz bu beşikten mi aldınız? 4 yaşına kadar mı kullanılıyormuş? Ben de park yatakla bunun arasında kalıyorum.
TaylansMom nazende evet bu beşikten aldım caploonba geldi kuruldu fakat doguma daha var şimdilik memnun kaldım😊
Ltfy Bende bebek odası için ikea solgul takımla çilek selena mocha arasında çok kararsız kaldım 😟 son olarak napacağımı bilemiyorum 🤦 sizler son noktada neye karar verdiniz ve kullandığınız ürünlerden menunmusunuz?