Baharkle Kızlar bu civarda memnun kaldığınız detaylı ultrason yaptırdığınız yerler neler ? 5.000₺’den başlıyor en ucuzu galiba
minikturtam1 Baharkle merhaba detaylı ugs yaptırabildinizmı ? Bende şuan bir arayış içersindeyim. Esencanda 5 bine yaptırmış bir tanıdığımız. Genel olarak 5 binden başlıyor fiyatlar
Sivasgelini Baharkle bu civarda bulamadım esencandada randevu bulamadım Bahçelievler safa hastanesine gittim 3600 tl bide avisenna var esenlerde 3500 fiyat vermişti ama ondanda haftam geldiği için randevu bulamadım
Lalakaplangl Baharkle ben de Altan Cebeci’ye gideceğim, çok öneriliyor hem de bir öğrencim zamanında ona asistanlık yapmış onun tavsiyesiyle gideceğim.
Baharkle minikturtam1 merhaba esencan 5 küsür dedi ben aradığımda bn 27 sine Altan Cebeci’den randevu aldım nakit 5000
ceylingg Baharkle yeni gördüm kusura bakmayın evet verdi ve 100 küsür görüntü attı wp dan her detayı görebiliyosunuz hatta videoda atıyor
Bicirik2025 Ben yarın gidicem altan cebeciye. Doktorum orayı tavsiye etti. O yüzden gidiyorum. Ama genel yorumları da çok iyi zaten.