Kitlik_irm 6+6 haftalık hamileyim sürekli uyumak istiyorum ve midem çok bulanıyor bir de oğlum var çok zor geçiyor onunla ilgilenemiyorum öneriniz var mı kızlarr..
Alya05 Kitlik_irm Benmde dünden beri bulantı kusma var 7+6 haftalığım Doktora gittim bügün dedi tuzlu kraker ye Tuzlu karpuz çekirdeği iyi geliyor onuda yiyebilirsin
Sarees Kitlik_irm uyku hali çoook normal … 8-9 haftaya kadar devam ediyor. Ama bulantı sizi zorluyorsa doktorunuza da danışarak prilam içebilirsiniz
yasarceyda12 Kitlik_irm bendede uyku var akşamları erken uyuyorum sabahları uykum yetmiyor çalışıyorum bu ikinci hamileliğim hamilelik kanıma karışır karışmaz bana uyku yükleniyor 😅😅😅
Kitlik_irm Alya05 deneyeyim inşallah iyi gelir su bile içmek istemiyorum mide bulantısı yuzunden kusma yok o da zorluyor galiba
Alya05 Kitlik_irm inan insan kusunca rahatlıyor en zor olan bulantıdır insanı yerden yere vuruyor dün bütün gün kıvrandım gece atınca rahatladım uyudum sabaha karşı yine kusma oldu acile gidip serum yaptım
Kitlik_irm Alya05 inşallah biran önce benim de geçer bu şekilde çok zor bulantiyla baş edebilirim ama uykuyla edemiyorum 🤦
Kitlik_irm Sarees cumartesi doktor kontrolüm var o zaman söyleyeceğim uyku hali de inşallah biran önce geçer
Sarees Kitlik_irm giderek azalıyor tabi ya yani bende öyle oldu 10 haftadan gidiyoruz şuan geçen haftalar gibi uykum olmuyor 🥲