Hatixee 32 haftaya giriş yaptık bugün kontrole gittim 1 ay önce gittiğimde 1 kilo 180 gram demişti doktor bugün 1.5 kilo 41 cm dedi 1 hafta geriden geliyor takip etmemiz lazım dedi başına gelen var mı nasıl kilo aldırabilirim bebeğime
dunnobeck Hatixee Başıma gelmedi ama ben her gün muz yiyorum, çoğu zaman kahvaltıda avokado yiyorum ve günde 3’er tane ceviz, badem, fındık ve 1 tane kuru kayısı yiyorum. Bunlar bebeğe kilo aldırıyor diye duydum hep
Anniskoo0634 Hatixee canım beni dinle mutlaka , günde 2 yumurta , 1 bardak süt, kefir , badem , kaşar bunları tüketirsen önde bile gider
deryakrgz Hatixee yumurta kaşar çiğ kuruyemiş çiğ kabak çekirdeği kefir yoğurt bunları tüketin öne geçecektir 🤗
Hatixee Anniskoo0634 her gün iki yumurta ceviz hamileliğimin başından beri muz da tüketiyorum 1 ay önce gittiğimde gayet iyiydi kalbim de bi sorun olabilirmiş 140 150 yi buluyor kalp atışım kardiyoloji ye yönlendirdi doktor korktum ilk gebeliğim olduğu için çok stres oldum 🥺
sym0109 Yumurta, yumurta, yumurta :) Daha iyi bir protein yok, bebek için en yararlı besin. Her gün muhakkak yemeye çalışın. Bebeğiniz hızlıca kilo alır. Onun haricinde peynir, ceviz, badem, iyi yıkanmış yeşillik, lifli yiyecekleri de ihmal etmeyin
Hatixee deryakrgz her gün iki yumurta ceviz çeçil peynir de yiyorum ama çok üzüldüm doktor öylr diyince çok stres oldum
deryakrgz Hatixee stres olmayın ki bebekte etkilenmesin. Benim ilk zamanlar üç gün geriden geliyordu. Sonra haftasını yakaladı. Şimdi bir hafta önden gidiyor. Düzelir merak etmeyin 🤗
Tontis2025 Hatixee avokado tüketin gerçekten çok faydalı.. kaşar peyniri ve muz. Muzu yulaf ile tüketirseniz daha iyi. Ve son olarak tahin pekmez ama ölçülü yani 1 yemek kaşığı bile yeterli
Kvsr46kvsr Hatixee misss gibi tereyağlı bol kaşarlı yumurta yapın her sabah. Muz yemeyide ihmal etmeyin kuruyemişte olur. Yoğurt hatta ve hattaaa yoğun ayran daha güzel olur . Düzelir merak etmeyin