Innerglow Hatice_11 bence doktora sor bana çekildiğin gün ilişki yok dedi antibiyotik te 3 gün kullan dedi
Hatice_11 Innerglow doktorumla sonuç için görüştüm ama şu kdr gün yasak veya su ilaçları kullan demedi. 3 5 gün bekleyeceğim 🌸
Hatice_11 Rosegul çok teşekkür ederim yumurtlama ya daha 4 5 gün var benimde o zamana kdr bekleyeceğim 🌸
Hatice_11 nurssmom 3 ilişki derken 3 gün mü .? 4 5 gün sonra yumurtlama gününe giriyorum değerlendirmeyi düşünüyorm 🌸
Hatice_11 tatlibebegim_ bana da birşey demedi sakıncalı olsa derdi diye düşünüyorum ama riske atmayıp bir kaç gün bekleyeceğim 🌸
Innerglow Hatice_11 bişey sorucam yanlış anlamazsan bir gebenin günlüğü de jel var ya onu da kullanmanı tavsiye ederim
Hatice_11 Innerglow evet onu duymuştum ben ama eşimin sperm tahlilleri çok güzel çıktı ileri hareketliliği sayısı falan o yüzden gerek duymadım . Ayriyeten bitkisel takviye de kullanıyor şu an . Siz kullandınız mı etkisi nasıl
DogaLina_ Hatice_11 beraber olmakta sorun yok. Benim doktorum bana 1 ay korun demisti ben korundum. Ama baska arkadaslarim cekildiginde korunmadilar var o ay hamile kaldilar cocuklarda saglikla dunyaya geldi.
Hatice_11 DogaLina_ 3-4 gün bekleyip ben de denemeyi düşünüyorum. Yumurtlama günüme denk gelmiş oluyor 🌸 kızlar da aynı şeyi söyledi İnşallah bu ay tedaviye gerek kalmadan gebelik oluşur. İşimde de bende de hiçbir sorun bulunmadı 🙏🏼🌸
Innerglow Hatice_11 ben rahim filmin den sonra ilk ay gebelik olmadı ama bu ay gebelik var kalp atışı duymadık daha ama jeli kullandım bu ay oldu nasip tabi ama etkisi var bence eşim de işte omega3 ve keçiboynuzu içti tek ama bilemedim denemek te fayda var
Alg Kızlar benim bu hafta rahim filmim var doktorum adetli çekeceğim dedi öyle çektiren varmı adetken çektiren