Annesininbitanesi Sizlerde durumlar nasıl kızlar hergün bugün doğar mı acaba diyorum ama yok gelmiyor inat etti
Kubra-6619 Annesininbitanesi günümüz aynı sizinle ben de bekliyorum bugün bel ağrım var sabahtan beri inşallah yakındır artık
Annesininbitanesi Nesrnn keyifci olacak bunlar şimdi den belli cinsiyeti ne erkekler genelde geç oluyor diyorlar ama
Prensess33 Annesininbitanesi benimde erkek 38+2 olduk çok heyecanlıyım artık kollarımda taşımak istiyorum. Merak ediyorum bende erkek mi geç gelir kız mı diye iki kızım var biri 40.haftada doğdu ikinci kızım 39+3 te ☺️
Annesininbitanesi Prensess33 ben kızımı 38+2 de almıştım bunu da o haftalarda yoluna bakmaya başladım ama yok sancı bile çıkmıyor yarın kontrolüm var bakalım çıkacak mı ağrılarım çok oluyor ama inanın ayırt edemiyorum sancı mı
Prensess33 Annesininbitanesi benimde yarın kontrolüm ağrılar bende de oluyor yürürken özellikle kendini çok sert yapiyo belime ağrı giriyo özel bolgeme ve arka tarafıma baski oluyo bende anlamıyorum açıkçası kizlarimda hiç bu kadar belirti hissetmiyordum
Annesininbitanesi Kubra-6619 inşallah benim bel ağrım 1 haftadır falan var hatta kasıklarıma falan vuruyor bazen ama düzenli bir şekilde olmuyor bu hafta doğarım artık diye diye 41 e doğru gidiyoruz 🤦🏻♀️
Annesininbitanesi Prensess33 benimde aynı kızımda hiç sancım gelmemişti O yüzden sancım olsa anlamicam gibi geliyor