Kubra001111 Kızlar ya bugün bebeğimi hissedemedim sanki yatıyorum oturuyorum eğer hareket ediyorsa bile sert değil hissetmedim sadece idrar torbamda baskı var öyle hissediyorum dün akşama kadar hissettim ama bugün niye böyle oldu yaa uff
Birbenbirbebek Kubra001111 nescafe çikolata ye iç bir sırt üstü uzan hareket hissetmezsen tekrar sola uzan sessiz bir ortam da kuzum
Nanelimon_19 Geçen hafta benimde öyleydi canım pozisyon değiştirmiş olabilir dün kontrolüm vardı sıkıntı yoktu doktora sordugumda ara ara olabilir yeri daralıyor artık demişti bana 4 saat diliminde 10 hareket yoksa gel demişti
Kubra001111 Nanelimon_19 öyle hareket hissedemedim sadece eğilip dogruldukca ayakta durunca idrara baskı oluyo ince bı sızı gibi sanki bugün hissedemedim sabahtan beri hissettiğimi hatırlamıyorum
Nanelimon_19 Kubra001111 hiç hareket yoksa doktora görün bence canım hani ben ıfak ufak bi hareket hissetmiş olabilirsin arada sandım çikolata vs yiyip sola yatmayı denediniz mi hiç
C01_ 31+5 benimde sabah uyandım su gibi bir akıntı geldi sadece ama bebeğim her dakka hareket ediyor sizce neden oldu
MaviNur25 C01_ idrar torbasına baskı yapıyosa idrarda kaçmış olabilir ama devamı gelirse takip ette bi git su sızıntısıda olabilir
MaviNur25 Bizde 32 haftalıgız normalde hareketli bir bebekti dünden beri pek yok yüzde 20lerde nerdeyse bende tedirgin olmaya baslıyorum kontrolumda haftaya daha 🤦🏼♀️🥲
Kubra001111 MaviNur25 benimde bu cuma hem ilk nst hemde muayene zamanım daha mı erken gitsem diyorum bugün bı bekleyeyim de inşallah hareket eder ya dün akşama kadar maşallah hareketliydi aslında
MaviNur25 Kubra001111 bazen dinlenme moduna da gecmiş olabiliyorlar anneleri telaşlandırıyor minikler 😂 tatlı bişiler ye ara ara elinle uyar sev hareket eder inşallah hiç etmemmesi skntı ara ara ufak şeyler normal bakalım bende takipteyim sürekli tatlı şeyler yiyorum
MaviNur25 Kubra001111 benimde 27den beri baş poziyondu bende merak ediyorum dün resmen takla atar gibi hareket sergilediydi karnımda deldi resmeeen 🤦🏼♀️ döndü diye korkuyprum
Nanelimon_19 Kubra001111 kanala girmediyse değişebilir demişti doktor ama çok nadir oluyormuş son haftalarda
Kubra001111 MaviNur25 şu an meyve yiyorum kahve içerken de pek hissedemedim ya ayy valla kucağımıza alana kadar stress 🥹🥹
MaviNur25 Kubra001111 normalde ne zamnalar nasıl şekilde hareket ediyorsa öyle ilerle mesela benimki ben yprulup yatarsam hareket etmeye baslar ve suan yasıyorum onu şükür hareket ediyor 🥰
MaviNur25 Kubra001111 benim bu hafta gitmem gerekiyordu ama yer bulamadım haftaya çarşambaya anca yer buldum 🤦🏼♀️ ama bgn hareket etmeseydi özele gidicektim mutlaka bakıyımda belki giderim de 2 haftadır gitmiyorum bebişim ne durumda merak ediyom kilosu falan
MaviNur25 Kubra001111 gercekten öyle bazen cok hareket edince canım yanıyor diye laf ediyorum ama etmeyince de vicdanım sızlıyor kalbim pat pat atıyo
Kubra001111 MaviNur25 şu an kaç haftaliksin ben özele takipliyim ama yarına kadar hissetmezsem yarın giderim heralde