kurkmantosuzmadonna Güzel anneler merhaba . Bebeğim 2.5 aylık burnu tıkalı nefes alırken hırıltılı ses geliyor . Doktora götürdüm fizyolojik serumla açıp aspiratörle çekeceksin dedi . Kaç gündür yapıyorum ama yine de açılmıyor hala tıkalı. Ne zaman geçer ?
kurkmantosuzmadonna kurkmantosuzmadonna @3_bebelianne @staRmama @AnayimBenAna_ @KLORAKHANIM @Yogurtlupilav @Obirtazeanneee aklıma gelen @keyfimin-kahyasi-misin anneleri sıraladım 😃
3_bebelianne kurkmantosuzmadonna Canım yenidoğan ilk döneminde değil ama oğlumda dört beş aylıkken oldu fizyolojik serumla temizledik aspiratörle çekmiştik geçiyor gibi tekrar tıkıyordu ben ayaklarına sırtına Vicks Baby Balm sürdüm ayaklarına çorap giydirdim hemen balm sürdükten sonra odaya nem makinesine vikis attım bir haftaya geçti sen mutlaka doktoruna danış ama olurmu bana eşimin halası önerdi çocuk hemşiresi kendisi
rabis-0201 kurkmantosuzmadonna benim bebeğim 15 günlük, doğduğundan itibaren böyle, burnu etli ödemi var falan dedi doktor ama bilemiyorum. Bende burda durayım bakalım tecrübeli anneler ne diyecek
keyfimin-kahyasi-misin kurkmantosuzmadonna Çok az hava verebilirsin . Ama önce balgam vs varmı bir dikkat et sadece burnundan mi geliyor hırıltı? Burun temizleme isinide aşırıya kacmamalisin burnuna zarar verebilir aşırısı . Ama deidgim gibi imkanım varsa birazcık hava verebilirsin ama tekrarlarsq başka bı doktora git
kurkmantosuzmadonna keyfimin-kahyasi-misin evet sadece burnundan geliyor ciğerlerde bir şey yok dedi doktor teşekkür ederim ☺️
Gzm122 kurkmantosuzmadonna Bebişin burnuna çok ufak udi hindi yağı damlatabilirsin çok çok faydalı bir yağdır
Koala_ kurkmantosuzmadonna evinizde hava nemlendiricisi yoksa kesinlikle edinmenizi tavsiye ederim. Evin nemi %40-60 oranında olmalı. Eğer eviniz kuruysa bebeğinizin hırıltısı gecmez maalesef.
AnayimBenAna_ kurkmantosuzmadonna canım aynı şeyi yenidoğanken yaşadık üç doktora götürdüm devlette biri yatırmaya kalktı başka bir özelde yine aynı. Sonra bir doktor başka bir doktora yönlendirdi röntgen çektirdi ciğerlerine baktı temiz olunca acile gönderdi burnuna hava verdiler sonra aspirasyon yaptılar çok güzel açıldı burnu. Sonrada ben evde sürekli temizledim geçti şükür. Özele götür acilde aspirasyon yapsınlar bence
kurkmantosuzmadonna AnayimBenAna_ teşekkür ederim bakayım bir eşim gelsin de acilde yaparlar mı acaba
keyfimin-kahyasi-misin kurkmantosuzmadonna bide şey öneririm kendi sütünden damlat burnuna bebeğinin aşırı faydası var
Gzm122 kurkmantosuzmadonna yenidoğandan itibaren kullanılıyor çok az damlatıyorsunuz çok çok az ıslatacak kadar
Koala_ kurkmantosuzmadonna wee nin hava nemlendiricisini kullanıyorum evde,orta boy min 3 lt su kapasitesi olanları tavsiye ederim. Gerçekten farkı göreceksiniz.
3_bebelianne kurkmantosuzmadonna viks sorarak danışarak tavsiye ettim canm herkesin bünye aynı değil altı ay üzeri olması lazım küçük bebeğin bir danış canım doktora vs sorun yok derse kullanırsın en azından nem makinesine at ondan zarar gelmez havaya karışıyor zaten😊