[silindi] ErsBegAs Bende lisedekini samimi buluyorum ama eskiden daha iyiydi şimdiki zaman çok değişik 🤷🏻♀️😂
gunaynur22 [silindi] Aynı yerde çalışıyorduk. Onun ilk işe girdiği gün dışarıya sigara içmeye çıkmıştım. Elinde bişeyle uğraşıyordu kafası öne eğikti. Ben tam kapıdan çıkarken ilerden bir abi seslendi ona yanına çağırdı. Kafasını kaldırdı. Gülümseyerek geliyorum abi demişti. Gamzesine vurulmuştum ben ona bakarken göz göze gelmiştik tekrar gülümseyip başıyla selam vermişti. 14 Aralık tarih asla unutamam o ilk gülüşünü 🥹. O gün bugündür içim eriyor o gülüşe. İlk andan beri…
Ssnm10 [silindi] ilk başlar da emin değildim sebep yokken engellemiştim 3 gün konuştuktan sonra bir ay sonunda aklıma geldi yazdım ve beni yine bekliyordu kaybetmek istemiyordu korkuyu baya sarmıştım o zaman dedim tamam bu adam diye
Buse4161 [silindi] ilk gördüğümde ne yakışıklı falan demiştim ama evlilik sevgili falan düşünmüyordum o da öyle yürümemişti bana ama hoşlanıyormuş benden bir ışık görememiş 😅1 yıl falan arkadaş kaldık sonra ne olaxaksa olaun demiş açıldı bana açıldığı zaman ona o gözle bakınca bir de 1 yıllık tanımanın verdiği güven ile aşık oldum. Gün geçtikçe de sevgim artıyor 😍 1 ay sonra da evlendik 1 hafta falan nişanlı kalmışızdır 🤣
Talentedmom [silindi] ilk görüşte ikimiz de aşık oldum yanımdan ayrılınca hemen numaramı aldımkonuşmaya başladık 1 ay içerisinde nişanlandık 7 sene oldu evleneli iyi ki dedim ❤️🌸🥰
Derinim57 [silindi] 35 yaşındayım 15 yaşımda eşime aşık oldum çooooookkk zorluklardan geçip kavuştuk 3 yılla gireceğiz evleneli hala onu görünce 15 yaşıma dönüyorum çocuk gibi ilk gün nasıl karnım ağrıyorsa heyecandan hala her akşam eve geldiğinde öyleyim çok aşığım kocama 🌸🩷
Nilayy95 [silindi] bizim ikinci evliliğimiz. Eşim hiç evlilik yapmadığımız zaman bile benimle evlenmek istemişti onu hep red etmiştim. Herneyse yıllar geçti ikimizde boşanmıştık. Yine yazmaya korkuyormuş red ederim diye. Ama sonra ikimizde bilinçli olup ne istediğimizi bildiğimiz için, ikimizde evlilik düşündüğümüz için evlendik. Ve evlendikten sonra hiç sözünden çıkmadı değişmedi 20 mayısta 4.senemiz olacak. Eşime günden güne aşık oluyorum ve seviyorum bu sevgim çok artıyor 💙
arven000 [silindi] bana olan ilgisi,sevgisi,merhameti,korumacılığını gördükçe sevdim zamanla çok aşık oldum. Yani pat diye olmadı zamana yayıldı
[silindi] arven000 Evet işte insan bazen bi gülüşe bazen babacan tavrına bazen merhametine aşık oluyo zaman mekan fark etmez 🤩
Sumiire [silindi] ilk görüşmeye gittiğimde aman allahım hala gözümün önünde o hali 🔥 nasıl etkilenmiştim