staRmama [silindi] benimki de çikolatalı süt kutusu saklıyordu 😂 birde ben okulda parmağımı boyayıp onun alnına basmıstım eve gidince foto atmıştı yıkamadım duruyor hala diye 😂❤️
[silindi] limonlucheesecakee Maşallah Bizim lise hocaları hep lise aşkları gelip geçici derdi Utanırlar mi acaba bu yazıdan sonra 😍🤭🤷🏻♀️
limonlucheesecakee [silindi] haha utanmalilar bence 14sene geçmiş o kadar zorluğa rağmen yan yanayız şükür şimdi gezerken biz annenle bu sokaklarda yürüyorduk diye anlatıyor oğlumuza ,😁
edabolukbasi3- [silindi] aslında eşimi hiç beğenmiyordum uzaktan bakınca eh bu ne be demiştim boyu da uzun oda benden hoşlanıyormuş meğer 2 kere reddetmem de bu yüzden sonra farkettim ki hiç öyle biri değilmiş 😄
Busranur_mnts [silindi] amin canım allah razıolsun canım allah tüm eşlerin kalbindeki sevgiyi muhabbeti arttırsın
staRmama [silindi] anlaşıyor musunuz biz ikimizde yay olmamıza rağmen çok farklıyız o evcimen ben salsalar evin yolunu unuturum eşim hiç yay gibi değil 😂
momofthreechild [silindi] benimde kocam baya bi süre peşimden koştu yüz vermedim sonra bir gün bana sırtını döndü bende aşık oldum kahshkshs