Mervenurbarikan Uygun fiyatta ve önerebileceğiniz doktor var mı? Bir kaç tane hastane araştırdım fakat fiyatları beni şaşırttı ateş pahası tavsiye ettiğiniz hastane varsa söyler misiniz 😌
1kopek1bebek Mervenurbarikan Bahçeşehir istinye liv hospital / Billur küpelioğlu / muayene 3750 tl / normal 64 bin tl / sezo 74 bin tl
Nuurky Anadolu yakasında didem korucu var öneriyorum özel kliniği var iki tane özel hastane ile anlaşmalı doğum için
ileyyy Erdem çakmak hastanesine bakabilirsiniz doktor zeynep yeşim hanım kendisi çok ilgilidir.. hastanede fiyat açısından çok iyi
Mervenurbarikan ileyyy bende oraya gidecektim maliyet çok yüksek ne yazık ki 70 bin dediler sizde mi orada doğum yaptınız
Nuurky Mervenurbarikan anlaşmalı bir hsdtanesi avicenna umut hastanesi orda normal ve zorunlu sezeryan 30 / isteğe bağlı sezaryen 41 dediler dün didem hanımın muayene ücreti de 2.500
ileyyy Mervenurbarikan neye 70 bin dediler ben şuan ilk defa bu fiyatı duydum hastane mi bu fiyatı size verdi ?
Mervenurbarikan ileyyy evet çakmak erdem hastanesi sezeryan ve normal doğum 70 bin dedi orada yapmayı düşünüyorum doğumum az kaldı erdemdeki gittiğiniz fiyatı nedir acaba
ileyyy Mervenurbarikan yani isterseniz tekrar bir arayın ben şimdi tekrar arasım siz böyle söyleyince asla bu dediğiniz fiyat değil sgklı fiyatı sorun sigortanız var ise ücretliyi bilmiyorum ama ben burada doğum yapacağım ve fiyatı asla bu dediğiniz değil
ileyyy Mervenurbarikan rica ederim banada bilgi verirseniz sevinirim neye göre fiyat veriyorlar açıkçası merak ettim