Alpsmommm Masal2021 hayır test yapmamıştım 2. Ve isteyerek olduğu için içime şüphe düşmüştü ben ihtimal vermemiştim korunmayı bırakıp hemen tutar diye ama tutmuştu sadece bel ve kasık ağrım vardı aynı regl olacak gibi
Bebeksii Reglime 3 gün kala öğrendim evde test yaptım silik çizgi çıktı. Kan vermeye gittim 121.32 pozitif çıktı bu gün regl olmam gerekiyordu normalde:) Çok korkuyorum birşey olucak diye
[silindi] ppmerlina Ovülasyon da görünce koyu görünce gebelik belirtisi yorumlarını okumuştum o yüzden ovülasyon deneyim dedim
ppmerlina [silindi] valla öyle diyenler var evet ama ben onun sağlıklı bir yöntem olduğuna pek inanmıyorum aşkım ya. Senin zaten adetine 4 gün yok mu kaset test yapsan da öğrenirsin
ppmerlina [silindi] inşallah pozitife döner bitanem Allahtan umut kesilmez bu ay olmazsa öbür ay inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
[silindi] ppmerlina Bu aydan çok umutluydum ilk gördük çatlama gördük değerlendirdik diye ama nasip işte insan bilmiyor
[silindi] ppmerlina elendim canım negatif bu ay çok umutluydum pik gördüm değerlendirdim diye ama nasip olmadı doktora gideceğim bir
benceyn GezenTavuk_2 regle 3 gün kala öğrendim erken gebelik ve kaset test ile. 194 hcg çıkmıştı. Şuan 7 haftalık olduk.
GezenTavuk_2 benceyn maşallah cnm sende iyi öğrenmişsin daha erken öğrenenler oluyor ya 1 hafta kala 8-9 gün vs şok oluyorum 😂