bsr147963 Merhabalar. Tercihen İstanbul-Avrupa yakası ama belki anadolu da olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum ♥️
Nur8893 bsr147963 Merhaba Aret kamar arkadaşım bu doktor ile devam etmişti şimdi hamile 4 aylık ☘️Avrupa yakasında çok memnundu .
Teslimenursevil bsr147963 bahçeci umut tüp bebek merkezinde prof.drmehmetreşitasoğlu tavsiye ederim memnun kaldım
Kvser bsr147963 ben Kayseri de Gökalp önere yaptırdım . Başka şehirden gittim oraya 3 kez gittim sadece aşırı ilgililer uzaktan sa tedavi ilerliyor ve bir çok yere göre daha uygun . Aşırı araştırdım bu konuda hem fiyatlar yüksek hem de kuşlularım vardı . Gökalp öneri araştırabilirsin canım bir görüş zaten tedavi boyunca muayene ücreti yok transfer zamanı veriyorsun şuan 45 bin sanırım
bsr147963 Bgmlgn Kvser Sinosanneoluyor2025 -Yasar-123 Teslimenursevil Nur8893 teşekkür ederim tavsiyeler için ♥️ Fiyat da yazabilir misiniz ben hiç araştırmadım kişiden kişiye değişiyordur ama aşağı yukarı bir fiyat öğrenmek istedim 😇
Bgmlgn Ben de bahçeci fulya Özkan özdamar a gidiyorum ama tedavinin ortasındayım daha transfer yapılmadı şimdilik iyi gidiyor
Ezgiss1213 Bgmlgn nasıl bri doktor bende tüp benek düşünüyorum ama aklımda Özkan Özdamar ve Aret kamer var ikisi arasında bir seçim yapmam lazım
Heyecanlianne-1 Kvser bende birkaç olumsuz deneme sonrası Gökalp hocayı bulup gittim. İlk denemsinde oğluma hamile kaldım Çok iyi bir doktor. Bende tavsiye ederim.
-Yasar-123 bsr147963 merhaba ben Meryem kürek eken ile başladım tedaviye nasipse haftaya transfer olucam. Cok ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Şu an Medicalpark Göztepe de
Kvser bsr147963 ben geçen sene trasnfer oldum çok şükür ilkte tuttu zaten bunu doktor dedi yapay zeka ile yapıyor tüp bebeği . Yumurta toplama döllene transfer içinde 30 bin verdim ilaçlar çok tutuyor canım . Şuan doktorun güncel fiyatı 45 bin . Ekstra hsg vs olursa tabi fiyat artıyor
Teslimenursevil bsr147963 ilaçlar ve muane hariç 117 ₺ diye biliyorum canım benim 2. Olduğu için 58 ödemiştik
Zdiyebiri -Yasar-123 süreç nasıl geçti canım, zor olan kısmı atlatmışsın allahın izniyle. Hangi sebeple tercih ettiniz tüp bebeği? Bir de ne kadardır evlisiniz..öyle zor bir tercih ki tüp bebek, keyfi şekilde ağrımadan dişiniz, dişçiye gitmek gibi..
-Yasar-123 Zdiyebiri 7 yıldır evliyim 1 düşük iki de kimyasal gebelik geçirdim. İki defa catlama iğnesi denedim olmadı. Gittiğim doktor hiç bı şey bulamadılar ne bende ne de eşimde. Ta ki Meryem hocamı bulana kadar. Bı test istedi benden flow kır isminde meğerse vücudum bebeği kabul etmiyormus tüm sebep buymus yıllarca boşa zaman kaybetmişz. Ve tedavisj de çok kolay. Aşı ile sorun çözülüyo. Burda önemli olan iyi bir doktor bulmak bence. Bazı doktorlar hiç bir seye dikkat etmeden sadece para odaklı olaya bakiyo bu da insanı bayağı yıpratıyor. Bence iyi bir doktora git muayene ol süreci ona göre belirleyin
Merve-tns28 -Yasar-123 ben 9 senelik evliyim 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırdım dış gebelik geçirdim tedaviye devam etmeme kararı aldım ve o zamanki gitiğim doktor asla kendiliğinden olmaz sorununuz yok diye kendinizi böle teselli etmeyin demişti dilsad doktor sans eseri yolllarımız keşisti ve bütün bu yaptırdıklarımın gereksiz oldugu boşuna yıprandığımı kendiliğinden olmama gibi bi ihtimal yok piskolojik açıdan rahatlaman lazım dedi suan 5 aylık hamileyim ve duacısıyım beni toparladı bi süreç çizdi bu süreç çok güzel evet ama yıpratıcı etraf sessleri bitmiyo açıklama yapmaktan bıkmıştım artık ne zman ben ve eşim neyi istiyosak öle kafasına erişene kadar
Merve-tns28 bsr147963 dilşad herkiroğlu öneririm canım benım dönüm noktam herkesede önerebileceğim tek doktor diyebilirim