sedamusa Bugün uyandığımdan beri ara ara oluyor. Dün hiç ağrım yoktu hatta muayenem vardı nst ye bağlandım hiç bir problem çıkmadı çok şükür. Yaşayan var mı normal mi stres yapıyorum biraz
cylnmy sedamusa aynı şeyleri yaşadım aynı haftadayız bende de aşırı derecede ağrı oldu dünden beri regli ağrısı gibi ama aşırı derecede. Şimdi hastaneden dönüyorum herhangi bir problem çıkmadı neden oldu anlamadım
cylnmy Merve_kucuk inşallah öyledir ya. Çevremde sıkıldı artık benim söylenmelerimden hep bir problemle gidiyorum bir şey yok deyip gönderiyorlar hastaneden. 😂 vallahi dün gece agridan ölmek üzereydim NS’de hiçbir şey çıkmayınca çok şaşırdım
esra34_ cylnmy benim de en çok sinirimi bozan olay o evde ağladım ağrıdan hastaneye gittim nts’de hiç sancı çıkmadı ama hiç 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
2minisannesii Bende 34+5 haftalığım muhtemelen Bağırsak sorunu yaşıyoruz karın ağrısı normal önemli olan belden karna vuran ağrı ve düzenli olması 🥰
cylnmy 2minisannesii benim de aklıma bağırsak sorunu geldi deli gibi kayısı yedim ondan mı acaba dicem de regl ağrısı gibi olunca bele de vurunca korktum😂
esra34_ cylnmy guvemiyorum valla daha dün akşam ağrıdan gittim ya his ediyorum sancım geliyor söyledim bak düz çizgi hiç yok olsaydi çıkardı diyor 🤦🏻♀️