Hedye Gizem1504 merhaba konu biraz geçmiş ama bende şimdi baktım.ucretsiz olan kısımda perinatoloji yazıyor ama yüksek riskli gebeler diyor acaba 20 haftada gitsek kesin bakarlarmi
Gizem1504 Hedye ben 21 haftalıkken gittim ama 20dede giden var organlarının hepsini rahat.görmek isterseniz biraz daha beklemenizi tavsiye ederim
Gizem1504 Hedye ben cerrahpaşadan poliklinik bölümünden perinatolojiye aldım öğretim ütesinden alırsanız ücretli her akşam 20de sistem açılıyor
Rukiyeinci94 GizemHamza34 Merhaba,randevuyu nasıl aldınız acaba ? Bu doktorun adını çok duyuyorum bende detaylıya gitmek istiyorum da.
GizemHamza34 Rukiyeinci94 Cerrahpaşa randevu sisteminden her akşam 8 de kontrol ediniz kadın doğumu seçtikten sonra yanda öğretim üyesine tıklayıp Ali hocaya randevu oluşturabilirsiniz
Ceren189 Gizem1504 bende 21. Haftada gidicem ama erken gelmişsiniz derler diye endişeleniyorum size bir şey dediler mi
Gizem1504 Ceren189 ben 21de gittim benmle beraber 3 kişi vardı kimseye eeken demediler bütün organları vs netti
Gizem1504 Ceren189 burada bebek hareketleri önemli kimi uyuduğu için yada pozisyondan dolayı göstermeyebilir ozaman 1 hafta sonraya gün veriyor